onsdag, september 29, 2010

Swedish what?

Har ni sett Svenska New York-fruar? Jag kollade ett avsnitt igår och... å maj gadd! Vad är det för människor? Den ena värre än den andra! Från läskig monstermamma som pushar sitt barn, till überytlig silikonblondin, till superläskig business woman som rapar kändisar och pengar, till en hippie ex-knarkare som behandlar sin hund som en bebis... Njae. Eller vad säger ni? I Svenska Hollywood-fruar finns det ju iallafall en viss värme och kärlek, men i NY är det visst bara bitchighet och kyla.

4 kommentarer:

Annika sa...

HATAR de där programmen!! Mår faktiskt fysikst illa av att se dem, så jag tittar inte. Detsamma gäller hela BRAVOS the real housewived of...serie. SÅ fejk, så plastigt, så asknäppa människor...
NY-fruarna såg jag ett avsnitt av, never, ever again!!!

kalaslotta sa...

Haha...ja inte är de som de NYC svenskor som jag känner iallafall.. Men är det inte lite kul ändå? Jag gillar det just för att de är så knäppa men det blir ju att man skrattar ÅT dem och inte MED dem.

JAg fick en inbjudan att komma på casting till just den här versionen...det lät såååå lättsamt etc...haha skulle ha varit snyggt om man varit med..Ja då vinkar hon av kidsen på bussen, spelar tennis i 3 timmar och sen bär det av till glammiga Stop N Shop, vänta på bussen och taxiservice mellan barnens aktivieter..kvällarna ägnas framför TVn eftersom Mr Make är bortrest...oj så skoj!

Marie sa...

Annika - jag tycker hollywoodfruarna är helt ok, men ny-fruarna var bara fy fy fy!

Lotta - haha! Lite skillnad mellan botox, private jets, blingade fifis o ditt liv! Men ditt liv är nog ändå bättre!

Fru W sa...

Hollywoodfruarna är rena barnleken i jämförelse med New York-fruarna. Tänk att de tar sig själva på så stort allvar... Man häpnar. "Blinga fiffin"... Man häpnar.