tisdag, september 28, 2010

Teknologi och sånt

Sista helgen i Sverige så var vi hos min syster med familj. Vi överraskade henne med en spadag på hennes 30-årsdag. Hon blev överraskad, men antagligen mest för att hennes födelsedag egentligen är i november! Men då får jag inte flyga längre och min andra syster ska få sitt andra barn vilken dag som helst då, så vi fick helt enkelt ta en tidigare dag. Funkade det också!


Jag träffar inte mina syskonbarn så ofta som jag skulle vilja men tackar Gud och teknologin för Skype, där kan man se och prata med folk nästan som om de satt på soffan bredvid. Det är guld värt när man har familj långt bort.


Att vi ser varandra på Skype hjälper också när vi träffas i verkligheten, då är vi inga främlingar för varandra utan de känner igen mig och min röst. Min mamma träffar dom något oftare än jag, men använder också Skype för att se dom oftare. Det är kul att se att dom inte har några problem med mormor utan kommer och kramar henne som om de sågs bara härmodagen!


Den här bilden på Jonna är en favoritbild från helgen. Hennes älskade mormor håller på och packar in i bilen och Jonna kikar ut genom dörröppningen för att se vad hon håller på med. Ska ni redan åka? Jaja, vi ses snart igen!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Vilken sötnos! Teknik är verkligen guld värd!

Marie sa...

Hanna - visst är det så! Vad skulle vi göra utan den!? :)

Desiree sa...

Skype är verkligen guld värt då man inte kan träffas för att man bor långt från varandra. Det är fantastiskt att det finns sådan teknik.
KRam!

Marie sa...

Desiree - helt fantastiskt! Vad gjorde vi innan det fanns?!