torsdag, oktober 28, 2010

Ost host

Jag glömde köpa med mig ost från Sverige (bra, hyvelbar ost finns inte här) men istället fick jag med mig en redig förkylning. Jaja, man kan inte få allt. Engelsmannen undrar om Blueberry mår bra eller om h*n också är förkyld, men jag tror h*n mår bra. 


När jag hostar så kickar h*n, det kan ju i och för sig bero på både att h*n säger sluta hosta, för i helvete! eller att h*n säger weeeeiiii, massage!!!. Brås h*n på mig så är det nog det förstnämnda. Humöret verkar gå i släkten! Kanske alldeles särskilt klockan 3 på morgonen när jag får hostattacker, då är det nog inga snälla kickar jag får!

3 kommentarer:

Annika sa...

Vad förvånad jag blir ang osten! Trodde Tyskland hade massor med god, god ost. Men, kanske lite svår att hyvla då, som du skriver...
Feel better!!
Haha, så den lilla/e gillar inte när du hackar och hostar...
:-)

Desiree sa...

Aj då krya på dig. Jobbigt med sådana hostattacker. Jag blir också något förvånad över att de inte har bättre ost i Tyskland. Men det är kanske korv som är viktigare där.
Kram och hoppas du mår bättre snart.

Marie sa...

Annika - finns inte mkt ost här, mest importerad o ingen som går att hyvla, tyvärr! Jag gillar ju ost på mackor! :) tack, jag hoppas också jag mår bättre snart!

Desiree - ja, hosta är jobbigt men förhoppningsvis försvinner den snart! Korv är viktigare än ost här, alla gånger! :D