onsdag, oktober 06, 2010

Och så även för de små, såklart!

Barnkläder, finns det något sötare? Tror knappt det! Jag tycker det är riktigt sött med one-pieces, vad man nu kallar det i Sverige, alltså typ som en overall. Tycker det verkar smidigt så det inte glipar någonstans, som de one-pieces från Next, med en stjärna eller ett hjärta på magen. Och så är jag en riktig sucker för kabelstickade overaller, som både Gap och Lundmyr har. Det är ju så gulligt. Kanske inte så kräkvänligt, men men... Och de hjärtliga byxorna från H&M har redan inhandlats, de går ju bara inte att motstå!

9 kommentarer:

storasyster sa...

Ja vad kallar vi sånt... overall kanske? Jag gillar oxå sådana. Tyvärr så behöver jag ju inte köpa så mkt nytt (har ju sedan tidigare). Men det finns mkt sött ute i affärerna. UTOM det jag skulle vilja ha; byxor med fot. Jag får leta vidare!

Marie sa...

Storasyster - overall känns ju mer som ett ytterplagg? Men men, skit samma vad man kallar det, fint är det iaf! :)

Desiree sa...

Mycket gulligt finns det. Du har ju all anledning att frossa och kopa pa dig.
Kram!

Marie sa...

Desiree - oh yes, det gör jag! :) Kram tillbaks!

tiger sa...

Anneli: Byxor med fot finns på Maxi av alla ställen. Har funnits iaf. Maxi's byxor o bodysar håller faktiskt ok kvalitet! Jag fick akuthandla där när Hazel fötts för hon var ju så klart mindre än våra minsta kläder vi köpt. Man kunde som inte föreställa sig att de var SÅ små ;)

Marie, ÄLSKAR kabeloverallen från Gap... Ett tips bara när du kollar overaller... Se till så det finns öppning i grenen. Annars är de inte det minsta smidiga... Allt utan knäppning i gren/ben blev ganska oanvänt faktiskt, då man gärna ska komma åt några tusen ggr per dag! :) Ett litet stalltips bara! ;)

Marie sa...

Tiger - bra tips till syrran! Yeps, jag har förstått att det är lättare om saker har knäppning mellan benen, så det kollar jag efter! :)

Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

Ja, nog finns det en uppsjö med gulligt till bebbar...
OJ vad man kan bli köpgalen. I know it all too well!!

Marie sa...

Annika - jag kan tänka mig att det är ännu "värre" over there! :)