tisdag, oktober 12, 2010

Skötväska

Jag har tröttnat på att leta barnvagn. När vi väl hade bestämt oss för vilken vi ville ha, ja, då kanske den inte går att få. Så då är vi tillbaks till ruta 1. Blää. Orkar inte bry mig längre. Blueberry kan väl lära sig gå tidigt så slipper vi vagn? Det vore ju smart.


Så nu fokuserar jag på roligare saker! Som väskor! Ja, skötväska är väl kanske inte den mest roliga väskan man kan köpa, men efter barnvagsfunderingar och spjälsängsprat så är till och med skötväskor spännande!


Det finns verkligen fula skötväskor, så linjen jag går på är att jag måste vilja ha den som vanlig väska för att den ska få bli vår skötväska. Japp, jag är kräsen. Och med de pengarna som skötväskor kostar så känner jag att jag har rätt att vara kräsen. Det är helt sjukt vad en del kostar, vanliga svarta nylonväskor med lite extra fack kostar mellan 500-600 kronor. Köper man väskan som hör till en Bugaboo så kostar den runt tusenlappen. Då lägger jag ju hellre de pengarna på en snygg väska i läder eller nån snygg design. Särskilt när det nu finns så många snygga!


Favoriterna just nu kommer från Storksak och Lin & Leo, men jag gillar även Cath Kidstons mönstrade i vattentät bomull. De kanske är mest praktiska.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den röda ifrån Lin & Leo is veeery nice

Marie sa...

Linnéa - mmm, den är riktigt läcker! :)

Anna sa...

Du visar så mycket fint från Cath Kidston så nu ligger en sådan butik på min lista på saker jag måste göra och besöka i London. Är väl inte i så stort behov av en skötväska direkt men en vanlig väska finns det alltid rum för!

Marie sa...

Anna - åh! Du är in for a treat! Bara att gå in en Cath Kidston-butiken är som att gå in i en gammal gummas hem, det är så mysigt! Och ja, nåt hittar du nog alltid... ;)

Anna, Fair and True sa...

Kan man hänga alla de där på vagnen enkelt?

Jag funderar på att be en av dem som syr på beställning, t ex Mamma på vift, att sy en åt mig.