söndag, november 14, 2010

Barnkläder

Skandinaviska barnkläder är lite roligare än andra länders barnkläder. I både Tyskland och England är det extremt uppdelat mellan pojkar och flickor, blått och rosa, prinsessor och bilar. Det är det till viss del även i Skandinavien, men här kan man också hitta kläder till barn som inte behöver vara just barnkläder, utan bara snygga kläder.


How to Kiss a Frog har en hel massa söta kläder i mjuka färger. Lundmyr of Sweden har kläder i bra kvalitet och söta tryck. Bodyn med stjärnor är ju så fin! Kläderna från Pomp De Lux är så söta att man får ont i tänderna. Speciellt tjejkläderna, men killarna har också sköna material och tryck, och inga bilar så långt man kan se! Villervalla har sköna kläder i härliga färger och är inte uppdelat i tjej- och killkläder. Ett plus där! De har också fraktfritt i november, så kanske dags att passa på med julklappar?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga kläder! Anna R kan tipsa dig om en barnbutik på nätet som säljer snygga, prisvärda kläder i NoaNoa-stil (som passar även små killar!), hör med henne! Kram systeryster

Marie sa...

systeryster - ska kolla med henne då! :)

Anna, Fair and True sa...

Villervalla gillar jag! Och fraktfritt är ju perfekt!

Marie sa...

Anna - ja, o de har alltid snygga reagrejer också där man kan hitta lite fynd!