onsdag, november 17, 2010

A Royal Engagement

Engelska tv-kanaler och tidningar är helt galna efter prins Williams och Catherine Middletons förlovning! Och jag tycker är så söta tillsammans. De verkar så härligt avslappnade under hela intervjun, inte alls så stel som eklatering av Vickans och Daniels förlovning (hua!). Kate verkar också mycket mer avslappnad än Daniel var, kanske hon var bättre förberedd?

Jag tycker det är jättefint att Kate får Dianas förlovningsring, som William sa så var det hans sätt att inkludera henne i det här stora steget i hans liv. Han avslöjar också att han inte vågade fråga Kates pappa om hennes hand innan, utan gjorde det efter att Kate hade svarat ja! 

En sak som jag också noterar är att reporterns om intervjuar säger William och Kate, inget stelt "prinsen" eller Miss Middleton. Daniel säger ju kronprinsessan om Victoria och det låter ju himla stelt och onaturligt. Trodde faktiskt inte svenska kungafamiljen skulle vara stelare än den brittiska!

10 kommentarer:

Millan sa...

Ja det ar allt lite gulligt detta! De verkar vara himla 'vanliga' i allt det ovanliga om man sager sa. Jag gissar att det blir varldens grej med det har brollopet nasta ar. Nar Diana och Charles gifte sig fick hela folket en extra dag ledigt fran jobbet sa vi far val se om det blir lika stort den har gangen :-). Kram

Millan sa...

Men josses... nu laste jag lite nerat har och inser att jag helt har missat att du avslojat att ni ska fa en pojk!! Jag hade helt missat det inlagget. Ah vad skoj!!! Ja det hade saklart varit lika skoj med en tjej. Men anda.. en lite pojk! Sa roligt! Hur gar det med namnfunderingarna?

Marie sa...

Millan - du får hoppas att det blir lika stort så du får ledigt från jobbet! :D De verkar verkligen vanliga och down to earth, även i allt ståhej som är nu. Yes, det är en pojke! Jag var helt säker på att det var en tjej, så vi har fastnat lite med namnfunderingarna...

Desiree sa...

Jättekul! Jag läste om förlovningen i Metro imorse då jag åkte till jobbet. Nog har Kate väntat länge länge på sin prins. Ska bli kul att få följa bröllopet. Jag hoppas att det visas i svensk tv.Måste betyda mycket för henne att få just Dianas fina ring.
Kram!

Marie sa...

Desiree - på engelsk tv har man inte kunnat undgå det! :D Det är precis överallt... Det borde nog visas i Sverige också, det är ju ändå ganska stort!

Anna, Fair and True sa...

Alltid kul med rojalistiska nyheter! :) Daniel är nog lite tystare som person än Kate och så har hon säkert fått bättre träning. Brittisk media gör en nog ganska härdad (särskilt efter dera paus 2007). Annars är ju Victoria själv ganska sprallig privat och jag kan tänka mig att Daniel inte är superstel för då skulle de nog inte passa ihop.

Annika sa...

Hörde på Access Hollywood igår att detta bröllop troligtvis kommer att bli det mest sedda ngnsin över världen. I USA är engelska knugahuset sååååå poppis!! Det är det enda knugahus de bryr sig om + Monacos. SÅ det snackas om det här lika mkt som i england skulle jag tro. Fan, jag är redan LESS...
Känner att det blev för tätt med två kungliga bröllop , hehehee...men du känner mig, Marie...
Fast, precis som DU slogs jag av hur avslappnade de var, de unga tu!! OCH jag slogs över hur BRA intervjun var.
Jodu, det svenska knugahuset ger jag inte mkt för, som du vet. Än mindre i DESSA dagar. Borde inte knugen nu avgå...
Aja, det är en annan historia...
men Kate kommer att bli one lovely bride, och eftersom bröllopet kommer att direktsändas typ överallt kommer man ju att kolla...
men jösses vad det ska stötas och blötas fram till dess...
OCH nu sitter man, nästan, mitt i det med tanke på USAs enorma kärlek till det brittiska knugahuset...

Marie sa...

Anna - du har säkert rätt i att Daniel är mer avslappnad och roligare privat! Men Kate (och William också) verkade mycket mer avslappnade!

Annika - Ja, hon kommer bli en vacker brud, men jag hoppas hon skippar kajalen på sin bröllopsdag! :S

tiger sa...

Men fy fan vilken snygg ring!

Marie sa...

Tiger - den skulle man ha va? :D