tisdag, december 07, 2010

Blueberry 31 veckor

Jag läser lite om vad som händer i magen nu när det har gått 31 veckor: "Rörelserna i magen blir mindre för att bebisen börjar ta mer utrymme och inte kan röra sig så mycket." Que? Inte Blueberry inte! Var hos gynekologen igår, och visst är han stor, men han rör sig som aldrig förr! Det buktar och strenar, hoppar och gungar. Igår kollade de hjärtljuden och förvärkar med CTG, och jag vet inte om han tyckte det var roligt, för efter det var han inte stilla mycket under dagen! Härligt är det!


Idag fick jag hem mina ulllångkalsonger för gravida från Minimundus. Älskar när det går så snabbt att få hem saker man beställt från Sverige! Det är inte alltid så... De här verkar jättevarma så ska nog passa bra när det blir kyligare igen. Idag har vi nämligen 8+ och sol och det ska bli ännu varmare. Det är alpvindarna som ställer till det! Så inga långkalsonger idag, men de kommer säkert till användning senare... Passade också på att beställa ett amningskit och täcke till barnvagnen, så nu är vi redo!

6 kommentarer:

storasyster sa...

Hehe ja det står att de ska röra sig mindre men de sparkar o lever rövare tills de kommer ut. De små hälarna är inte alltid att leka med.. aj vad de kan göra ont. Redan v31, det går fort!!! Jag vill känna bebis sparka i din mage!!

Annika sa...

Ja, det är ju för häftigt det där med sparkarna. OCH ibland kunde de göra riktigt ont.
jag hade en hel del förvärkar, sk Braxton-Hicks. Inte otäckt, bara märkligt att känna dem.

Desiree sa...

Blueberry verkar alltså inte lida av trångboddhet ännu.
:-)
Kram!

Marie sa...

Storasyster - fast det är ju svårt för dig att känna Blueberry i magen! Utanpå kanske! ;)

Annika - inga förvärkar härinne, bara lite kramp då o då!

Desiree - nej, ingen fara ännu! :)

Anna, Fair and True sa...

Jag håller med, jag har alltid undrat detsamma när jag läste de där veckobeskrivningarna. Jag är ju i v. 36 (35 +2) nu och jag kan meddela att Vildingen lever rövare! Visst är det trängre men desto mer känns det ju nästan bara därför!

Marie sa...

Anna - precis! Han kanske inte rör sig så mycket, men när han rör sig så känns det! :)