måndag, december 06, 2010

Men, men... kä-kä-kä-kära nån!

Ja, jag stammade som Nasse när jag såg Linda Evangelistas look som tog henne direkt tillbaka till 80-talet. What was she thinking? Byxorna skulle kunna vara snygga för sig, likaså kavajen, men tillsammans med en blus med en slits på magen... Njae, det funkar icke för mig! Och Kylies look, med kortkorta hotpants matchat med en gardin över... Och är det bara jag eller blir hon mer plastig för var dag som går?

Sen måste vi ju prata om Elizabeth Hurleys stackars bröst. Okej, de kanske är av plast så hon inte har någon känsel i dom, men aj! Klänningen är någon eller några storlekar för liten...

Men åh, vad jag älskar Carey Mulligans röda klänning. Jag skulle se helkonstig ut i den, särskilt med den längden, men hon passar så bra i den. För att inte tala om Dannii Minogues underbara klänning. Den icke-färgen är inte lätt att ha, men Dannii klarar det. Jag gillar också Jessica Albas kappa och klänning, den neongula kanten som sticker fram under kappan lovar gott och klänningen håller vad den lovat. Smickrande skärning också. Lily Allen gick på gala för första gången efter att ha förlorat sitt barn, och jag gillar verkligen hennes kappa, matchat med en röd Chanel.

8 kommentarer:

Anna sa...

Näe, Jessicas klänning gillade jag inte alls. Den var hemsk. Inte alls en bra kombo tycker jag. Tur man är olika!

Marie sa...

Anna - haha! Tur att man är olika! Jag älskar den, färgkombon framförallt! :)

Channal sa...

Kan bara hålla med ang. Linda & Elizabeth. Vad tänkte de på? Kram Anna

Annika sa...

Linda e ser för taaassskig ut...huir tänkte hon där?
Likaså den annars så assnygga Kylie...
OCH Elizabeth H??? MEH!!
Håller med om den röda klänningen. DEN är fin!!

Marie sa...

Anna - ja, med alla de pengarna o så blir det inte bättre...!

Annika - men eller hur? Nog för att Linda var stor på 80-talet men hon borde kunna leva lite mer i nutiden också... Liz klänning är bara apful!

Desiree sa...

Den där illgula kjolen var verkligen gräslig speciellt i kombination med hudfärgade överdelen. Ja de andra outfitsen var inte heller snygga. Lite kul att kolla in dock.

Millan sa...

:-) just Danniis klanning kommenterade jag ocksa nar vi kikade pa Xfactor i helgen. Hon blir bara snyggare och snyggare tycker jag!

Marie sa...

Desiree - visst är det kul att kolla! :)

Millan - Dannii blir verkligen bara snyggare o snyggare, i motsats till sin syster och inte att förglömma Cheryl Cole!