måndag, december 27, 2010

Slutbesökt

Nu har våra besökare åkt hem, och herrejösses vad skönt det är! Sex dagar med the in-laws är några dagar för mycket, det bara är så!


I vanliga fall är det Engelsmannens mamma jag stör mig mest på, för hon är en riktig hönsmamma, men den här gången var det Engelsmannens pappa som gick mig på nerverna. När vi hälsar på dom spenderar han 80% av sin tid vid pianot, så man vet var man har honom och han gör sin grej. Här har vi inget piano vilket betyder att han har gått runt som en osalig ande mest hela tiden. Engelsmannens mamma har hjälpt till med att diska, laga mat osv, men eftersom Engelsmannens pappa är en riktig mansgris vet han varken hur en diskborste eller potatisskalare fungerar. Ja, ganska så irriterande. 


Men, nu är de borta iallafall och vår nästa besökare är inte inplanerad förrän i mars! Gulp! Vilket betyder efter att Blueberry ska ha kommit ut... Läskigt, men kul, att tänka att nästa stora grej som händer är Blueberrys födelsedag! :) Efter att han har tittat ut kommer det såklart också komma fler besökare, men nu har vi lite egentid att se fram emot. Engelsmannen är ledig fram till 10 januari så vi ska ha det mysigt bara vi två!

6 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Hoppas svärisarna inte vet hur man använder google translate då ;)

Marie sa...

Anna - det skulle förvåna mig! ;)

Desiree sa...

Även om det är kul med besök så är det trots allt rätt skönt när de far hem. Engelskmannens pappa kände sig nog rätt bortkommen då han inte hade sitt piano. Det var nog jobbigt för honom också. Nu får ni njuta av egentid och det tycker jag ni ska tillvara på och ha det mysigt ihop. Bara vara, ta det lugnt och njuta av dagarna.
Kram!

Marie sa...

Desiree - ja, vi varnade när de ville komma hit i 6 dagar att det nog skulle bli lite långtråkigt eftersom allt är stängt i München över julen, men de lyssnade inte på det! Tror de upptäckte det till slut...

Annika sa...

Tänkte också på google-translate där...hehe...
alltid en risk, fniss...
Nämen, jag FATTAR!! SKÖNT att det är över. Hey, ni får skaffa en keyboard så att svärfar kan spela bort tiden även hos er, hehe...
HA nu sköna dagar! Härligt att engelsmannen är hemma så pass länge till.

Marie sa...

Annika - han kollade på demos på keyboards på youtube dagarna i ända... Det är ännu värre än the real thing! :D