måndag, januari 17, 2011

Blueberry's Crib

Ja, det finns inte mycket plats att göra något, men jag tycker ändå vi har lyckats ganska så bra! Spjälsängen är Leksvik från IKEA, och den ska växa med barnet. När barnet blir lite större så det kan stå upp kan man sänka botten, och när det är gammalt nog att kliva in och ur sängen själv så kan man ta bort ena sidan. Det tyckte vi var smart! Mobilen kommer från Mamas and Papas och jag tycker den är så söt, även fast plasthanden som håller den uppe är riktigt ful! Kan inte någon komma på en snygg upphängning istället?

Både Albert the Elephant och Kanin kommer från The White Company och är härligt gosiga. Lapptäcket har jag sytt själv, filten är en släktklenod från Engelsmannens familj och tavlorna har jag själv målat och fixat till.  Vi tycker det blev kanonfint!

14 kommentarer:

Mes rêves blancs sa...

Vad fint! Det är ju sâ man blir târögd =)Där kommer bebisen sova gott tror jag. Gillar verkligen bilderna i ramarna ovanför sängen, en superbra idé tycker jag.

Malin

Annika sa...

SÅ jättefint, Marie!!!
Å vilken fin plats han får, den lille...

Malin sa...

sv: jo jag hâller med man kan ju alltid drömma, fast det ska bli kallare igen har de sagt och tydligen även snö. Jag som dessutom är en vintermänniska som älskar snö och kallt kan inte längta nog efter vâr och värme nu, konstigt!

Ja, det ska bli jättekul att se den. Har den pâ film men har aldirg sett musikalen innan missade den när den gick i Stockholm. Vi bor en och en halv timme norr om Paris ungefär sâ det är inte sâ jätte lângt.
Malin

Desiree sa...

Så himla fint ni gjort Marie! Ser kanonmysigt ut. Nu är det bara Blueberry som fattas på plats. Jättesöt mobil och spjälsängen verkar hur fiffig som helst.
Kram!

Marie sa...

Malin - vad kul att du gillar det! Jag blev också nöjd med tavlorna ovan sängen, eftersom jag gjorde bilderna själv så blev det billigt o bra också! :)

Annika - tack! :)

Malin - åh, alldeles lagom avstånd från Paris! Lyllos er! :)

Desiree - yes, nu är vi redo för den lilla krabaten! Eller, så redo som vi kan bli iallafall... :)

storasyster sa...

Du är otroligt duktig på att måla!! Ja sy o pyssla överhuvudettaget :D Du har gjort jätte fint!!!

Anna, Fair and True sa...

Vad fint! Och speciellt med tavlor som du målat själv och egensytt lapptäcke! Jag ska lägga upp bilder på Isoldes hörna och hennes fina korg (Peters gamla korg men med nytt tyg).

Sofia sa...

Gud så fint det blev! Ser ju så mysigt. Duktig du är på att pyssla!

Marie sa...

Storasyster - tack tack! :)

Anna - tack! Det känns som jag fick försöka göra det bästa med det lilla utrymmet, o jag tycker det funkar bra! Ska bli kul att se Isoldes hörna! :)

Sofia - vi får hoppas bebisen också tycker det är mysigt! :)

Millan sa...

Jattefint!! Jag gillar verkligen lapptacket och tavlorna over sangen. Sa fina! Kram

Marie sa...

Millan - tack! :)

Jeanette sa...

Vilken tjusig tavelsamling du fått till ovanför sängen! Fin färgskala och söta motiv. Najs!

Marie sa...

Jeanette - ja, jag tycker färgskalan blev riktigt bra o passar bra därinne! :)

Västmanländskan sa...

Ser mysigt och inbjudande ut!