tisdag, januari 11, 2011

Blueberrys hörna

Nu är nästan allt klart inför Blueberrys ankomst. Vagn, skötbord, spjälsäng, check, check, check! Bara lite småsaker som ska fixas.


Jag ska sy täcke till vagnen. Det tänkte jag göra över jul och nyår, men då var jag upptagen med att göra ingenting så jag hann inte med att sy. Vi får ta det nu istället.


Sen håller jag på och ritar/målar/fixar några små bilder som jag har tänkt att Blueberry ska ha över sin säng. Han får ju inget eget rum utan kommer dela vårt sovrum, men det skulle kännas fint om hans hörn ändå kändes som hans ställe. Ramar till det måste införskaffas. Bilderna ovan är min inspiration för det här projektet, många småbilder i ett kluster ovanför sängen. Fint tycker jag!

7 kommentarer:

storasyster sa...

Akta bara så de inte trillar ner på stackars blueberry. jag har oxå tänkt att sätta upp tavlor på väggen där spjälsängen står men väntar nog lite med det till han är större. För tänk om han skulle få en tavla på sig när han ligger o sover. Vet en tavla som ramlade ner i en spjälsäng så det blev glassplitter i hela sängen... som tur var fanns det inget barn i sängen just då. Usch o fy. Du är så påhittig o duktig på att skapa.

Mes rêves blancs sa...

Det blir säkert jättefint hur som med eller untan bilder ovanför spjälsängen. Jag som inte har barn eller väntar barn har redan börjat inreda i det framtida barnrummet i huvudet och jag skulle vilja ha en schablon ovanför spjälsängen, med ett fint budskap eller uttryck eller sâ... det är ju en idé annars ;)

Malin

Marie sa...

Storasyster - men gjorde de något särskilt så att de åkte ned, som att slå i dörren eller nåt? Jag har aldrig varit med om att en tavla bara trillar ned utan någon orsak! Jag tänker snarare tvärtom, att sen när han börjar röra sig mer och skakar på sängen osv så kanske man måste ta ned dom!

Malin - jag har också funderat på nån schablon, men har inte hittat någon fin här! De enda fina jag har hittat finns i USA o då blir frakten + tull alldeles för dyr! Tyvärr, för det är en väldigt fin idé!

Desiree sa...

Ser jättefint ut och jag är helt säker på att Blueberry kommer få en superfin hörna. Skönt att sovrummet är så pass stort att det blir plats med en fin hörna till Blueberry. Jag vet ju att du är duktig på att sy så täcket kommer med all säkerhet bli himla fint.
Kram!

Marie sa...

Desiree - vi hoppas han får en mysig hörna iallafall! :) Tyget till täcket ligger bara o väntar på mig... men jag ids aldrig börja med det! :D

Annika sa...

Känner jag dig rätt blir Blueberrys hörna jättemysig!!!

Marie sa...

Annika - hoppas det iallafall! :)