måndag, januari 10, 2011

Blueberry's Wheels

Igår kom en kompis hem efter att ha spenderat jul och nyår i England, och med sig i bilen hade han Blueberrys vagn och lite andra saker! 

Efter mycket funderingar hit och dit blev det till slut en Bugaboo Cameleon i rött och sand, och vi köpte den i England eftersom det blev en hel del billigare där. Som ni ser fick Engelsmannen ihop den och vi har såklart en mugghållare, ett måste för storstadsföräldern! ;) Resväskan har vi köpt som en liten extra reseförsäkring. Vi har hört om många vagnar som blivit förstörda när de blivit hanterade på flygplatser, och eftersom vi kommer resa en del så känns det som en väldigt smart sak. 

Vi har också inhandlat en Babybjörn, i organisk bomull, och som ni ser fick den godkänt av Engelsmannen.

Nu är det bara en sak som fattas... vad var det nu...? Justja, en bebis! ;)

6 kommentarer:

Desiree sa...

Kul att få se eran fina vagn som ni valt till blueberry. Den var jättefin! Gillar kombon av sand och rött. Klart du ska ha en mugghållare och smart att det fanns resväska till vagnen. Det kan nog vara bra att ha för en vagn är ju väldigt dyr och den får man vara rädd om. Nu är ni redo för blueberrys ankomst ser det ut som.
Ha en bra dag.
Kram!

storasyster sa...

Där ser man! Vilka fina grejer. Säljer de varm choklad som take away;) Tjusig färg på vagnen!

Sofia sa...

Nu kan du kika in för att se innehållet i den rosa påsen =)

Annika sa...

Superfint!! Vagnen är ju så fin!! OCH väskan till!
Babybjörnen kommer du/ni att använda mkt!!
Mugghållare är gjutet. TOM för 14 år sen fanns såna, fast inte lika snygga som idag. DU kommer att använda den, tro mig!!!

Marie sa...

Desiree - ja, vad vi har hört så bryr sig inte flygplanspersonal nånting om vagnar utan slänger dom hit o dit, så hoppas det här skyddar lite iaf. Nu är vi redo! :)

Storasyster - självklart gör de det! ;) Men en vattenflaska passar också där i! :)

Sofia -spännande!

Annika - Babybjörnen känns verkligen som nåt vi kommer använda en hel del, särskilt eftersom vi antagligen inte kommer vilja släpa med vagnen varje gång vi går ut och handlar och så. Har en sjal också så vi kan variera lite! Mugghållare känns väldigt smart! :)

Anna, Fair and True sa...

Ser ut som när vår kom. Vi beställde också från England (Pramworld) och sparade tusenlappar!