tisdag, januari 04, 2011

Boa

Det sägs att kvinnor får en instinkt att boa in sig innan förlossningen, men här är det istället Engelsmannen som fick ett tokryck och började rengöra hela köket med diverse mystiska, tyska rengöringsmedel!

10 kommentarer:

Annika sa...

HÄRLIGT!!! Jättebra!!
Sådan "nesting" gillar vi!!!
:D

Marie sa...

Annika - yes! Min svärmor påpekar att det är jag som ska göra "nestandet", men jag föredrar att låta Engelsmannen göra det! ;)

Anna, Fair and True sa...

Och sådana rengöringsmedel finns det gott om! Minns en tysk studiekompis i England - vi åkte ett gäng till Cornwall en helg och bodde på enkelt hotell. Då hade han med sig desinfektionsmedel och allt var det var och sprayade och donade på rummet!

Mes rêves blancs sa...

God fortsättning pâ det nya âret!

Tack för kommentaren i min blogg =) det gjorde mig glad!

Spännande med bebis i âr eller riktigt snart, hur känns det inför förlossningen? Hur länge har ni bott i München? Kan du tyska? Hur känns det inför en förlossning i Tyskland?
Oj, mânga frâgor!!

/Malin

Channal sa...

Alltid skönt o fräsch o vilken duktig man du har! Men mystiska tyska rengöringsprodukter låter lite läskigt! Hörde precis om Dioxinförgiftat foder i Tyskland! Brrrr... vill inte skrämma upp dig!

KRAM Anna

Marie sa...

Anna - haha, det låter väldigt tyskt! :D

Malin - jag har bott här i snart ett o ett halvt år, min make ett år längre. Kan lite tyska, så jag kan hanka mig fram, men det känns såklart lite nervöst inför förlossningen i o med att det kan bli lite språkproblem, men det ska nog gå bra! :)

Anna - det är ganska roligt med tyskarna, för oftast är de all in med allt naturligt, naturläkemdel mm, men sen finns det hur mkt rengöringsprodukter som helst! Lite paradoxalt!

storasyster sa...

Haha ja ibland smittar gravidsymtomerna av sig på karlarna. Önskar att min karl oxå fått ett städryck när jag var gravid. Sitt i soffan o njut!!!

Desiree sa...

Härligt att få se en man in action i städtagen! Du har allt fått en fin make som tar hand om dig och hemmet fint och även kommer att ta hand om blueberry på ett toppensätt är jag helt säker på.
Kram!

Marie sa...

Storasyster - yes! Han är ju iofs ganska "städig" av sig i vanliga fall också, men idag fick han ett tokryck! :D

Desiree - ja, min make är bra på att städa, o det är inget jag klagar på! :D Jag är verkligen bortskämd med en underbar man! :)

anna of sweden sa...

:)