onsdag, januari 12, 2011

It's In The Details

Ibland krävs det inte mycket. Ett par skor och en snygg hatt säger allt. Nu finns det massor med snygga hattar i affärerna, men eftersom jag har så stort huvud har jag jättesvårt att hitta någon som passar! Riktigt surt... Stora fötter har jag också, men några liknande skor ska jag ge mig den på att hitta till våren. Kanske inte röda och vita, men i nån annan färg!

Bild från The Sartorialist

4 kommentarer:

Annika sa...

Rena rama Bets från Mad Men på den bilden.
Jag är som DU, har stor skalle. Så om jag har på mig hatt ser jag ut som en svamp...
Hehe...

Sofia sa...

Här är det tvärtom; litet huvud och pyttefötter. Inte heller så lätt alla gånger. Men du har rätt i att detaljer kan göra mycket!

Marie sa...

Annika - jag måste börja kolla på Mad Men, jag känner mig helt efter! :) Tror du skulle passa jättebra i en hatt, gäller bara att hitta en som passar! :)

Sofia - nej, kan tänka mig det! Ibland undrar man vad skotillverkarna tänker när de bara gör skorna i vissa storlekar, men så är det. Tur att man kan hitta lite efter lite letande!:)

Desiree sa...

Just hattar är jag lite svag för. Tycker att det är riktigt snyggt med hatt och synd att man bär hattar alldeles för sällan och att för få gör det. Älskar alltid att prova hattar då tillfälle ges i butiker.
Kramis!