torsdag, januari 13, 2011

Nya Salander

Nå, vad tror vi? Klarar Rooney Mara av att axla Noomi Rapaces mantel som Lisbeth Salander i amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor (eller som den engelska översättningen säger; The Girl with the Dragon Tattoo)?


Jag tror säkert det blir bra, även fast Rooneys Lisbeth känns en aningen snyggare och tillrättalagd än Noomis. Men jag kan ha fel!

4 kommentarer:

Annika sa...

DET ska bli MYCKET intressant att se den amerikanska versionen. Jag kommer att se den med skräckblandad förtjusning. Den svenska är ju så bra att det blir svårt att slå den. De svenska filmerna är ju så poppis här också...
Rooney Mara har jag bara sett i The Social Network, och där var hon bra.

Marie sa...

Annika - ja, det ska bli kul att jämföra! Jag har bara sett den första o en del av den andra, så jag måste se alla innan jag ser den amerikanska versionen. O tvinga maken att kolla också! :)

Anonym sa...

Jag tycker att i de svenska versionerna är det bara ettan som är bra. Tvåan och trean suger, så det kan inte vara så svårt att göra det bättre kan jag tycka!

Marie sa...

Anonym - som sagt har jag bara sett hela ettan, så vet inte hur de andra är! Jag tror absolut produktionen kan göras bättre ju mer pengar de har, men Noomis rollgestaltning är ju riktigt bra!