tisdag, januari 11, 2011

Tulpaner

Hemma hos oss är julen sedan länge bortplockad och jag kör helt på vårfärger. Sol i sinnet... och så vidare. Jag gillar när tulpanerna slår ut och börjar hänga åt alla håll, de ser så härliga ut då!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Självklart kommer jag och lagar mat åt dig! Ingår boende också? :) (Jag är skitbra (hehe) på att byta blöjor också när den dagen kommert! :)).

Gud vilka underbara färger, ja nu får våren gärna komma alltså. Med tulpaner även i rabatten...

Marie sa...

Jenny - wow, en live in-nanny kanske skulle vara bra? ;) Än så länge finns det inga tulpaner i rabatterna här heller, men snart så..! :)

Annika sa...

Tulpaner är så jättefina!! Gillar dem massor! Ser att de säljs här också överallt. TIME TO BUY!! OCH så gillar jag dina rosa färger, härligt!!

Desiree sa...

Håller helt med dig. Jag ÄLSKAR tulpaner och kör med tulpanfrossa nu. Jag tycker jag gott kan unna mig en fin bukett nu varje vecka. Jag gillar också då de slår ut ordentligt och det gör mig inget om de börjar vissna så smått och hänga över kanten på vasen för jag tycker att de är fina då också.
Kram!

Marie sa...

Annika - verkligen tid att köpa tulpaner nu, de sprider sån härlig atmosfär. Jag gillar rosa så jag har det gärna omkring mig! :)

Desiree - då är det rätt period för dig! Jag tycker också de är fina även när de är lite vissna!