fredag, januari 07, 2011

V.35 plus några dagar

Ja, nu kan jag inte förneka det längre, jag väntar verkligen barn! Han känns enormt stor redan nu, men större ska han bli. Senaste kollen vi var på, i måndags, så vägde han precis över 2,7 kilo och sen ökar de i genomsnitt med 30 gram per dag. You do the math!


Jag har på mig mina absoluta favoriter just nu. Kofta i merinoull från The White Company och så den skönaste mammaklänningen från Dorothy Perkins.

13 kommentarer:

Ninnie sa...

Så vackert med den runda fina magen! (Tänk, snart är den borta, och då glömmer man nästan direkt hur det kändes att ha en sån där stor mage...)

Sandra sa...

You look stunning!

Anna, Fair and True sa...

Fin mage! Tänk, det är inte långt kvar för dig heller! Jag är så nyfiken på hur mycket Belly Dancer väger, har ju ingen aning eftersom vi inte gjort några regelbundna UL sedan rutin-UL:n. Fast det finns ju uppskattningar utifrån medel för fullgångna i kombination med måttet på mitt mage men jag glömde fråga förra gången vi var hos barnmorskan.

Annika sa...

DU är SÅ fin, Marie!! Men det har jag sagt hela tiden!!
Tänk att du är v.35 redan!! UJ, vad tiden går.
Snygg mammaklänning har du också, såklart!!

Marie sa...

Ninnie - jag hoppas den är borta snart iaf! :) Nej, men jag förstår hur du menar, men just nu är magen verkligen DÄR, så det ska bli skönt när den är borta... :)

Sandra - tack!

Anna - nej, inte långt kvar! Läskigt ju! :) Tror i och för sig att det kan vara skönt att INTE veta vad bebisen väger, det är lätt att man fokuserar väldigt på det, o tyskarna kollar ju ALLT så noga. Känns ibland som om det blir för mycket! Får vi ett andra barn i Sverige så ska det bli kul att jämföra hur det är i olika länderna!

Anonym sa...

Helt fantastiska bilder.
Du är sååå fin Marie!

anna of sweden sa...

Fiiin!

Desiree sa...

Jättefina bilder på dig och Blueberry. Ja nu befinner ni er i sluspurten. Snart får du träffa Blueberry :-)
KRam!

Marie sa...

Pernilla - tack! :)

Anna - tack tack! :)

Desiree - ja, nu börjar vi verkligen se fram emot att få se vad det är för någon som gömmer sig därinne! Det är så spännande!

storasyster sa...

Va fin du är! Ja både du, magen o kläderna. Ja på slutet av grav så har man bara favvokläderna på sig - samma hela tiden :D men så får det vara! Ja det ska bli jättespännande att få träffa lille blåbär :D

Marie sa...

Storasyster - det gäller ju att använda kläderna när man kan! :D

Lisa sa...

Ah vad fin du är! Och vad spännande att redan vara i vecka 36. Tänk, snart är han här!

Marie sa...

Lisa - ja, det är spännande! Det känns nästan overkligt att det snart är dags! :)