måndag, februari 28, 2011

Oscar 2011Vad tycker ni om Oscars-blåsorna i år? Ingen direkt som stack ut (på ett positivt sätt) så jag har bara delat upp dom i en kategori där jag tycker de har lyckats bra och så de som lyckades lite mindre bra. Ovan är de som lyckats bra, och de som lyckades bäst var inga storstjärnor utan Matthew McConaugheys dam Camila Alves och Mark Wahlbergs fru Rhea Durham (båda tåv längst till höger) som lös lite extra. Camilas svarta klänning med utmanande skärning var perfekt matchat med stram hårknut och fina örhängen och jag gillar Rheas klänning med lite glitter på toppen och så en lång svepande kjol i härlig färg. Hollywoodstjärnorna har lite att lära sig där!


Gwyneth Paltrows klänning var okej, men det snyggaste var hennes örhängen. Cate Blanchetts klänning var vacker bakifrån, men jag förstod inte ringningen framtill, känns väldigt futuristiskt och faktiskt fult. Men som sagt, baksidan var snygg! Mandy Moores ljusa klänning var också snygg och jag gillade Reese Witherspoons strama men ändå roliga look.


Och så de som lyckades lite sämre. Jennifer Hudson och Penelope Cruz hade tävling om vems bröst som fick mest uppmärksamhet. Jennifer Hudsons klänning var riktigt ful, både skärning och färg, men det är brösten som man fokuserar på! Penelopes glitterklänning var inte snygg alls. Jag vet att hon är nybliven mamma, och det kanske är en liten ursäkt, men fult ändå! Natalie Portman är gravid och det kan vara hennes ursäkt, men med alla de stylisterna hon har så kunde hon ha gjort så mycket bättre! 


Scarlett Johanson tyckte det var en bra idé att visa underkläderna under klänning - det håller jag inte med om! Amy Adams klänning var bara osmickrande, liksom Nicole Kidmans och Anne Hathaways.


Har ni nån favorit?

12 kommentarer:

Annika sa...

VI tycker så olika här. Blir nästan full i skratt...
Jag tyckte Jennifer Hudson var helt outstanding. jag gav henne kvällens enda femma. Annars tycker jag Mila Kunis was to die for. Nicole Kidman fattade jag inte alls, inte heller Melissa Leo...det fanns en del missar.
KUL att se, som alltid. Röda mattan så KUL!!!

Marie sa...

Annika - haha! Jag har nyss varit inne på din blogg, o ja, vi har verkligen olika smak angående gårdagskvällens klänningar! Men så ska det vara! :)

Tiger sa...

Jag tycker Halle Berry och Swank var finast. Varför gillaru inte Swank? Är det för att du inte gillar henne? ;)

Marie sa...

Tiger - Halle får inte ens vara med på min lista, hon var bara tråkig! Hilary tycker jag ser likadan år ut o år in... Samma tråkiga färger o tråkiga modeller... Fast jag gillar ju inte henne! ;)

Kalas Lotta sa...

Haha håller med Annika, såå olika vi tyckte!

Jag älskade Jennifer Hudsons klänning mycket för att den var så färgglad och modellen är så gala för mig.

Kramen

Anna tänker högt sa...

Jag håller inte helt med dig, jag gillade Natalies lila och ogillar Mandy Moore hudfärgade grej.

Pernilla sa...

Oscarsgalan är en av årets höjdpunkter för mig...men jösses vad besviken jag blev i år.
Håller med dig om vissa klänningar, men den vackraste är vi inte alls överens om =)
Vackrast enligt mig var nämligen Scarlets. Hon ser absolut helt fantastisk ut i den.

Natalie Portman såg tråkig ut. Ingen glamour i varken hår, smink eller klänning. Hon var tokvacker på sag awards för bara några veckor sen, så graviditeten kan det inte skyllas på.

Håller med dig om att Camila hade en fin klänning.
Gillade Milas också, men hade gillat den ännu mer om den var v-ringad istället för rund.

Såg inte Penelope inatt men nu fick jag se. Usch, fy och blä! Gillar iofs nästan aldrig henne, men det här såg för illa ut.

Och Jennifer Hudson...för det första tycker jag alltid att det är fult att framhäva brösten sådär mycket och för det andra, hur kan man vilja visa upp en sån bränna? Skitfult var det!

Marie sa...

Lotta - ja, färgglad är den iallafall! ;) Jag tycker det är kul att vi alla tycker olika! Smaken är verkligen som baken...

Anna - Natalies färg tycker jag är fin, men det blir liksom lite tråkigt med modellen o hennes hår... Bättre kan hon!

Pernilla - visst kan väl Hollywood-damerna bättre än så här? Besviken blev jag också! Scarjos klänning... hmm! Jag gillar färgen o modellen, men gillar inte genomskinligheten. Men som sagt, kul att alla tycker olika ibland! :) Och jennifer Hudson, jag antar att du pratar om att hennes bröst är vita o resten av henne är brunbränd? Inte snyggt alls!

Desiree sa...

Himla kul att kolla in alla klänningar, snygga som fula. Massor att kolla in. Underbart att få kika in hos både dig och Annika idag även om ni har helt olika smak och åsikter om klänningarna.
Kram!

Annika sa...

Hioi, bara kul att tycka olika. men vi har ju en del där vi tycker lika också.
har tänkt på Portman, tyckte hn såg trött ut, och att klänningen inte var så vidare glammig after all. Hon var finare på GG-galan. Inte konstigt om NP är trött, förresten. När ska hon föda?
me njag är såååå glad att hon fick oscar för Black Swan. hennes livs roll!!!

Channal sa...

Reese Witherspoon och Hally Berry var tjusigas! Scarlett och Gwyneth var läckerast! Största katastrofen var Sharon Stone! Kram Anna

Marie sa...

Desiree - ja, den här gången hade vi olika åsikter om vissa klänningar! :)

Annika - tror hon ska föda nån gång i sommar, skulle gissa på juni! Tycker hon har varit finare förut så hade förväntat mig lite mer av henne...

Anna - håller med om Sharon Stone, inte snyggt!