lördag, februari 12, 2011

WeledaMan skulle kunna tro att vi är sponsrade av Weleda här hemma (I wish!) för så här ser det ut hos oss. Tyskarna är väldigt inne på alternativa naturprodukter, och vi köper såklart allt som barnmorskan och barnläkaren rekommenderar, och Weleda är deras favoritmärke! 


Det är massageolja till Alfred när hans lilla mage protesterar, amningste till mig (fick jag på sjukhuset när amningen inte riktigt kom igång i början), två krämer med ringblomma,  förberedelseoljan som jag nu använder som vanlig olja och så ringblommetinktur. Och fler produkter lär det bli...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom vi ju bott i Järna (starkt fäste för antroposofer och Weledas produkter, där finns till och med ett Weleda-apotek) samt att min svärmor använder deras produkter i sitt yrke som bla massör vet jag hur bra de är!
Har du prövat handkrämen med havtorn? Älskar den och när vi var hos svärmor i julas fick jag en ny handkräm med granatäpple (pomegrante) som ska förhindra åldrandet av huden och pigment fläckar.
Deras arnikaolja förknippar jag starkt med yngsta sonens förlossning, svärmor var med då och masserade mig med just den oljan. För övrigt en fantastisk förlossning!

Desiree sa...

Nu när du också lagt upp det på bloggen så borde du få tack från Weleda just för att du sponsrar dem. Är produkterna bra eller har du vissa favoriter bland dem som är bättre än andra?
KRam!

Marie sa...

Brysselkakan - de hudkrämerna har jag inte provat! Har sett granatäpple-serien här men inte provat än. Men det kanske jag ska göra nu!

Desiree - jag har ju inte provat alla produkter, men de jag har provat har jag gillat! Kan rekommendera märket som helhet! :)

Anna, Fair and True sa...

Haha, ja, där har ni fastnat ordentligt! Vi har diverse märken som kom med i de olika gratispåsarna vi fick på sjukhuset och före förlossningen. Sedan körde jag ju en förberedelseolja från Lundmyr.

Funkade amningsteet förresten? Nu kom amningen igång på en gång ändå för mig men intressant att höra ändå.

Marie sa...

Anna - fastnat big time! ;) Jag fick både örtmedicin och amningste och amningen satte igång! Vet ju inte om det var på grund av det, men det hindrade iaf inte! :)