onsdag, mars 30, 2011

Skor för stora fötter


Jag vet att det finns fler än jag därute som dras med konstiga fötter som det är svårt att hitta skor till. Inte bara är mina fötter stora, de är breda också, vilket gör det ännu svårare att hitta skor som passar. Jag har iallafall hittat två ställen på nätet där jag kan köpa skor som passar mina fötter.

På Duo Boots har jag bland annat köpt mina bröllopsskor, och där mäter man sina fötter så man kan köpa skor och stövlar som passar perfekt. Evans säljer både kläder och skor i stora storlekar, och de är lite billigare än Duo Boots, men kvaliteten är helt ok ändå.

Det är mina tips!

9 kommentarer:

Millan sa...

Ja Duo Boots ar ett kanonstalle. Jag har sma fotter men vida vader vilket gor att jag aldrig kan ha de dar standardbootsen ute i affarerna. Mina absoluta favvoboots kommer fran duo. Pa Evans har jag aldrig tankt pa att kolla sa tack for tipset.

Marie sa...

Millan - nej, vaderna är ju också ett problemställe! Tycker det är kanon med Duo att man mäter vader o fötter o får skor som passar perfekt! Inte samma perfekta fit på Evans, men hittar man till bra pris så kan man ju kanske stå ut med det! :)

Annika sa...

Vaderna är ett problemställe. Tänk så många boots jag provat och inte fått ut dem över vaderna, och då har jag ändå inga bautavader...
duo verkar vara ett kanonställe!!

Marie sa...

Annika - du är inte ensam om att inte få upp alla stövlar över vaderna! Duo tycker jag är kanon!

storasyster sa...

Tips är alltid bra!!!

Marie sa...

storasyster - eller hur!

Anna, Fair and True sa...

I USA har de bra sajter, kommer dock inte ihåg namn men dukan googla. Mitt aupairbarn (som nu är 23) har typ stl 45 och måste köpa finskor på särskilda ställen.

Anonym sa...

Tips på en bra sida med länkar till butiker som säljer bl a stora skor: http://www.sizes-for-you.com. Kanske kan någon hitta "sin" butik där.

Anonym sa...

barefoot tess!! bästa skorna och skickar till sverige (från usa)