onsdag, mars 02, 2011

Solsidan


Alltså, Solsidan är ju så bra! Förra veckans avsnitt var lite träffande med utlandssvenskarna som ville fira påsk/jul/midsommar/kräftskiva på en och samma gång (är vi utlandssvenskar verkligen så jobbiga), och denna gång var det mammorna från helvetet som jag kände igen! Det är verkligen sjukt vilken press det är på att jämföra barnen! Men hursomhelst, bra är Solsidan. Och hur snygg är inte Josephine Bornebush som Mickan? Galen visserligen, men snygg!

16 kommentarer:

skruttplutt sa...

Jag håller med! Är det så man kommer bli sen? Alla trafitioner samtidigt bara för att. Josephine B är ju så snygg så man bli knäpp! Dock kan jag störa mig på all produktplacering

skruttplutt sa...

Jag håller med! Är det så man kommer bli sen? Alla trafitioner samtidigt bara för att. Josephine B är ju så snygg så man bli knäpp! Dock kan jag störa mig på all produktplacering

Marie sa...

Skruttplutt - det finns nog en risk att man blir sån, tyvärr! :D Produktplaceringen har jag inte tänkt på, men nu när du säger så så är det en hel del!

Channal sa...

Hahaha ja, galet bra!

Josephine har startat en blogg på Amelia också... lite spännande!

Kram Anna

storasyster sa...

Ja Solsidan är ett måste på söndagskvällarna! Jag gillar Mia Skäringer, hur hon bjuder på sig själv. Hon är inte perfekt, precis som vi vanliga mammor :D Men pressen som du skriver om, jag vet att den finns men mammorna jag umgås med nu är inte sådana tack o lov. Men när jag gick på babysång, då skulle det jämföras!!!

Marie sa...

Anna - åh, tack för tipset! Den ska jag kolla in...

Storasyster - Jag tycker både Mia och Jossan gör ett riktigt bra jobb, de är lite överdrivna men inte för mycket! :)

Kalas Lotta sa...

Håller med, förra avsnittet med mammagruppen var klockren! Var glad att jag kunde skylla på Enzo och slippa vara med på många av de där träffarna...gick på öppna förskolan lite senare istället.

Jossan - sjukt snygg på ett så naturligt sätt.

Har också börjat följa hennes blogg..

Finns det mammagrupper o ÖFS i Tyskland?

KRamen

Anna tänker högt sa...

Jag har fortfarande inte sett ett enda avsnitt och börjar undra om jag är den enda? Känner dock att jag aldrig kommer se den serien heller. Får höra så mycket på jobbet om den så det känns som att man sett den ändå...

Marie sa...

Lotta - det finns mammagrupper osv men inte likadant som i Sverige, här finns det lite mer att välja mellan men man får å andra sidan leta upp dom själva! Får se hur jag gör med det, men några jämnåriga till Alfred + mammor skulle ju vara kul att träffa! Babysim ska det bli iaf!

Anna - du är nog en av få som inte sett ett avsnitt! Till o med vi som inte bor i Sverige kollar! :)

Annika sa...

Visst är det BRA!!
nej, aldrig att vi kommer bli såna där jobiga utlandsvennar. Nu har jag bott ute i 18 år. Tror inte jag hamnar där ngnsin.
Isåfall---JUST shot me!!
Men jag älskar Solsidan!! en fröjd att kolla på varje vecka.
Josephine måste väl kanske vara sveriges bildskönaste skådis!

Anna, Fair and True sa...

Hon har så snygga kläder också!

Sofia sa...

I love Solsidan!

Ja det där med utlandsvenskar var ju ganska roligt. Jag brukar nog få lite höjda ögonbryn när jag pratar exalterat om Lucia och liknande....

Tycker Josephine Bornebush är snygg, men nästan lite för perfekt?

Marie sa...

Annika - nä, vi får hoppas att det är ett fåtal som blir sådär extrema! :)

Anna - sjukt snygga kläder! Ungefär som jag (och du kanske?) brukar klä mig under dagarna här hemma! Komplett med höga klackar, såklart! ;)

Sofia - i Solsidan så är hon ju nästan lite för perfekt, men det är ju det som är roligt! Annars tycker jag hon verkar vara en riktigt härlig tjej!

Tiger sa...

Hon har sjukt snygg stil i serien, jag är galet avis. Men kan nån berätta om det här öppet-köp-grejen hon höll på med? jag fattade aldrig? De har väl pengar att handla för? Jaja, måste missat nåt.

Marie sa...

Tiger - även en shopaholic har väl sina ekonomiska gränser! Tror bara de ville visa att hon töjde o töjde på sina gång på gång...

Anna, Fair and True sa...

Vadå, vad menar du?! Går du inte klädd så om dagarna?! ;)