måndag, mars 21, 2011

Storfamilj


På tal om Angelina, hur löjligt snygga är inte hela familjen Brangelina!? Jag älskar långa håret på lillkillen Knox, och är det inte roligt hur Shiloh, Knox och Vivienne är en perfekt blandning av Angelina och Brad? Annars brukar ju barn vara mer lika någon förälder, men alla tre är en perfekt mix av de båda.

11 kommentarer:

Desiree sa...

Ja det här är verkligen en härlig storfamiljs mix på alla sätt. Man förundras över hur de hinner med både sina karriärer, sig själva och så många barn.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Sällan man ser hela familjen på bild. Det är ovanligt att barnen är så lika också. Shiloh skulle ju kunna vara trilling med Knox och Vivianne.

Annika sa...

Ja, är de snygga eller snygga? INDEED!!
Gillar dem!

Millan sa...

Ja det ar verkligen en snygg familj! Cool ocksa med sin mix av utseenden. men josses vad lika tvillingarna och Shilou ar. Sarskilt den lille killen och hon. kram

Marie sa...

Desiree - ja, nog undrar man hur de hinner med allt! Antar att de har mycket hjälp...!

Anna - eller hur!

Annika - Ja, en snyggare familj får man leta efter..

Millan - ja, det är roligt med mixen, alla är så fina!

Pernilla sa...

Verkligen snygg familj!
Och en lika stor önskade jag mig för ett antal år sen =) På riktigt så ville jag ha sex barn.

Marie sa...

Pernilla - jösses, 6 barn?! Då skulle jag behöva 6 au-pairer... ;)

Pernilla sa...

åh nej då, bara väldigt snälla barn =)

Marie sa...

Pernilla - haha! Så kan man också tänka! ;)

Jessica sa...

Undrar var alla nannys är? Tror de har typ 6 stycken som tillsammans pratar 10 språk eller nåt sånt. Jag sökte nannyjobb hos familjen Pitt-Jolie för två år sen.. Träffade bara en sekreterare tyvärr bestämde mig för att inte ta jobbet då de krävde att man skulle jobba 24/6. Men ett kul minne är det! Tack för en bra blogg btw! Kram från Malmö

Marie sa...

Jessica - det var nog nannysarnas lediga dag! Kan tänka mig att det skulle ha blivit ganska så jobbigt att vara nanny till den familjen, men lite häftigt också! :)