onsdag, mars 23, 2011

Super Mom


Så här ser Elle Mcpherson ut när hon hämtar och lämnar sina barn vid skolan.  Alltså, hon är ju skitsnygg, men det måste faktiskt vara ganska jobbigt att alltid piffa till sig då här inför paparazzi-fotograferna. Eller är det kanske kul? Har man som jobb att just vara skitsnygg så kanske det här bara är en vanlig dag för Elle?

6 kommentarer:

Desiree sa...

Pust ja skönt att man slipper tänka på att alltid se bra ut så fort man kliver ut genom dörren.
Kramis!

Lisa sa...

Skulle gärna kopiera outiften till höger rakt av!

Ammar du förresten? Om du gör det, har du lust att get tips pa ammningsoutfits? Är lite lost pa det omradet ocksa!

Kram Lisa

Tiger sa...

Jag tycker hon är så sjukt snygg! Och egentligen, alla kläder är ju rätt softa ändå. Inga kortkorta fodral. Om man bara har såna där kläder så kanske det inte är så "jobbigt" att slänga på sig dem. Och hon ser hyfsat osminkad ut... Så det jag tänker; orka fixa håret varje dag!? För det där håret ser väääldigt fluffigt o snyggt ut.

Marie sa...

Desiree - ja, det är skönt att kunna gå ut osminkad! :)

Lisa - ja, hon klär sig riktigt snyggt! Svarar på din blogg!

Tiger - det är ju väldigt genomtänkta outfit så ingenting man bara slänger på sig på en minut. O hyfsat osminkad..? Njae, håller nog inte riktigt med! Både smink o hår är nog tänkta att se naturligt ut! Men jag håller med, hon är sjuk snygg!

Tiger sa...

Mjo du kanske har rätt. Hon kanske har massa smink. Bara min föreställning att supermodeller är snygga au naturel! :D

Jenny sa...

Det där har jag också tänkt mycket på. Det dyker ofta upp papparazzibilder på henne, alltid utanför skolan pch alltid fabulous. Jobbigt, alltså. För henne att fixa, menar jag.