fredag, april 15, 2011

Dagen före


Weeiiii! Imorgon åker vi till Sverige! Det ska bli så kul och underbart härligt att få träffa alla igen, det ar 6 månader sen vi var hemma senast. Packningen går sisådär, det ser ut att bli ganska varierat väder, så det gäller att ta med alla möjliga sorters kläder! Hur mycket kläder behöver en tre månader gammal bebis egentligen? Svar: det beror på! Tur att det finns tvättmaskin...

Igår gick jag förbi affären som säljer de godaste macaroonsen i stan, och den trevliga ägaren berättade att det här var sista omgången macaroons för sommaren, sen bakar han dom inte igen förrän i oktober! Så då var jag ju såklart tvungna att köpa hem några. De smakade smaskens!

Trevlig helg på er!

6 kommentarer:

Sofia sa...

Åh så roligt! Hoppas flygresan går bra och ha det nu så fint i Sverige.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Såg så goda makaroner (säger man det på svenska?) här i Nice som jag tror jag sla köpa med mig hem. Lac chocolatier hette stället. De låg så fint inpackade också.

Marie sa...

Sofia - tack!

Anna - tror man kallar dom för makroner i Sverige, men är inte säker! Du får visa upp dom om du köper dom! :)

Jenny sa...

Ha en underbar helg! Här i Berslagen lyser solen nu på morgonen och värmen har efter en liten dipp kommit tillbaka så smått, vet inte när ni kommer hit men jag hoppas att det håller isig. Numer kan man dessutom införskaffa macaroons i Öret också vettu! :) Kram och igen, trevlig helg!

Marie sa...

Jenny - vi kommer till Närke i natt, är tanken iallafall, om vi inte fastnar i Amsterdam! Jag har hört att man kan köpa macaroons på Wasa, men de är visst fasligt dyra...!

anna of sweden sa...

Åh, så mysigt att få åka till Swiden. Hoppas att ni får det trevligt!

Kramar!