fredag, april 29, 2011

Gästerna


Wow! Jag har varit i hatthimlen de senaste timmarna! Så många hattar har jag inte sett på samma ställe någonsin tidigare. Jag gillar Victoria Beckhams hatt med knorr och vice premiärminister Nick Cleggs fru var riktigt slående i en vacker hatt och prickig outfit. Läckert och vågat. Prinsarna William och Harry var riktigt stiliga, och deras kusin Lady Kitty, Dianas brorsdotter hade kanske den snyggaste hatten (hittills iallafall!). Snyggast av alla var nog ändå tärnan och systern Pippa. Klänningen, håret, liljekonvaljerna... Underbart!


Några fler gäster då. Charlene Wittenstock körde på kvarnhjulshatt och var snygg i grå. Charles Camilla hade en riktigt läcker hatt, det syns inte på bilden men den var väldigt snygg på TV. Mamma Middleton körde på ljusblått medan Tara Palmer-Tomkinson hade en mer kunglig blå färg, men hatten och klänningen? Nej, inte min stil. Vickan körde på aprikost och stor hatt, och kolla in skorna! Snyggt. Drottning Margrete var fin i ljusblått och David Beckham är ju snyggt i allt!

Prinsessorna Eugenie och Beatrice vågat något nytt och det var ju kul, men snyggt? Hmm, njae... Maxima satsade på spets och turbanhatt medan Letizia valde gammelrosa och en gudomligt söt hatt! Den gillade jag verkligen! Drottning Elizabeth valde solgult, och ni ser det inte här, men ringningen var veckad så att det såg ut som solstrålar. Riktigt passande. Premiärministerns fru Samantha Cameron valde turkost, vilket var snyggt, men var fanns hennes hatt? Ett litet hårspänne gills icke! Bakläxa där. Prins Harrys flamma Chelsy valde också turkost, och jag gillar hennes hatt med flor. Zara Philips valde en väldigt dramatisk hatt i grått.

Era favoriter? Låt höra!

11 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Så du tyckte inte att Pippa stal Kates glans i vitt? Kate är dock så mycket vackrare än Pippa.

Beatrices hatt... awful! I övrigt hann jag inte se så många outfits för jag kom hem typ 11:50.

Marie sa...

Anna - nej, jag har inget emot att andra bär vitt på bröllop. Så länge de inte har tiara och släja på sig så är det ok! ;) Både Beatrice och Eugenies hatt var ju ganska... awful.

Desiree sa...

Jag förstår att du varit i hatthimmlen. Jag gillade din hatt som du hade på dig på Alfreds dop mycket. Den var jättesnygg och du klädde verkligen i den.
KRam!

storasyster sa...

Du är verkligen inne, med din hatt du hade på Alfreds dop. super fint! Pippa var finast på hela bröllopet tycker jag. Helt underbar klänning!!!

Marie sa...

Desiree - tack! :) Det är ju så kul med tillfällen då man får bära hatt!

Storasyster - oh yes, håller med om Pippa!

Channal sa...

Charlene Wittenstock var tjusig!
Kusinerna, Fergies döttrar såg ut som fågelskrämmor!!

Pippas klänning ser tunn ut... lite för slinkig! Men hon är lika vacker som sin syster!

Victoria var urtrist!!

tiger sa...

Jag tycker Pippa var vackrast. Tycker faktiskt tyget ser väldigt tjockt ut, alltså på ett bra sätt. Så vackert fall.

Älskar att jag äntligen fick se spetsärmar på en bröllopsklänning, jag som trodde att vi skulle få se det på vickan.

Tycker Victorias klänning var helt gräslig. Dallas-känsla på ett obra sätt.

Annars kan jag väl bara känna att jag önskat det varit långklänning istället. Och slutligen tyckte jag att det var så stelt och trist på nåt vis. Kanske för att jag inte är engagerad. Eller så är jag bara sur o bitter.

Puss!

Sofia sa...

Håller med om att Pippa såg fantastisk ut! Men blev väldigt förvånad att se henne i vitt.

Marie sa...

Anna - Charlene var verkligen vacker! Jag tycker ändå Victoria var snygg, lite härligt åttiotals-retro med stor hatt o den färgen!

Tiger - både Pippa o Kate var fantastiskt vackra. Jag trodde också på spets på Vickan men skam den som ger sig! ;) När Charlene gifter sig i sommar i Monaco så tror jag vi kommer få se än mer spets... O håller med om långklänning, men är det förmiddagsbröllop så är det! Tycker också det var stelt o trist, tror inte William var så sugen på allt ståhej.

Sofia - jag tyckte hon smälte in fint eftersom näbbarna också bar vitt. o den där klänningen var nog snyggast i vitt!

Annika sa...

Pippa var stunning!!
OCH hon bräckte inte bruden!!
Kate Middleston är den vackraste brud jag sett! Skrek till då jag såg klänningen, tyckte den var helt breathtaking!!
Gästerna? Vet inte...
Har inte direkt tittat på dem så ingåene. Får köpa lite skvallerblaskor i gotta mig i veckan :-)

Marie sa...

Annika - jag håller med, tycker Pippa snarare kompletterade Kate på ett bra sätt. Kate var ju drottninglik medan Pippa mer söt.