lördag, maj 14, 2011

Aj Vill Bi Påpjular

Ikväll dukar vi upp för schlagerfest! Mina favoriter är Irlands tokiga tvillingar Jedward. Tror de kan gå långt! England har äntligen börjat ta tävlingen på allvar, Blue har varit med i alla stora tv-program de senaste veckorna i England och de kan nog bli farliga. Jag gillar inte direkt Eric Saade ("Stop, don't say it is impåssiböl, cos I know it is påssiböl") men det är ju en catchy sång och snyggt nummer. En annan favorit är visst Frankrike, men nil point från mig!

Vad tror ni?

7 kommentarer:

Channal sa...

Håller tummarna för Sades dagispop!
Ha en fin helg... kram Anna

tiger sa...

Tror på Irland och Estland, men självklart kommer jag heja på påpjulär ;)

Såg en intervju med honom på nyhetsmorgon idag. Han stod och skrev autografer i nån stor cardigan med huvan uppdragen, solglajor och en skinnhandske på. Snackade om att det här "kommer bli huge, jag kommer få en kick och goosebumps". Han är ju efter Jedward och sa nåt om att "Man kommer ju känna skillnaden, mitt nummer är ju mer proffsigt och seriöst, deras är mer spontant och roligt" Haha! Blir nästan lite generad över hur han tar sig själv på så stort allvar, samtidigt som jag tycker det är helt rätt. Ska man vinna en sån där grej ska man vara en diva.

Puss, synd att vi inte kan kolla tillsammans!

Jenny sa...

Först och främst vill jag säga GRATTIS!!! Det har inte gått att kommentera på blogspotbloggar för mig de senaste dagarna för mig, och massa inlägg har försvunnit...

Sen vill jag säga att jag inte har hört ett enda bidrag. Av de svenska eller eurovision. Vilket tydligen gör mig till ett unikum, men aj djust dånt lajk it! :) Trevlug helg och kram!

Anna tänker högt sa...

Jag tycker vår låt suger, den är ju en kopia på Kall som is med Glennmark på vissa ställen. Nej jag bojkottar allt vad Esc heter. Så trist är jag.

Anonym sa...

Såg han igen nu i intervju "man måste ligga med kameran, o det kan man inte köpa sig. Vissa har det, andra har inte det". Reportern skrattade å han tittade på henne helt seriöst. Ha ha ha. Självgod? Neeee. //tiger

storasyster sa...

Haha Tiger!! Barnen sjöng o dansade till påpjular i lekparken häromdagen, de var nästan lika proffsiga som Saade!:D

Marie sa...

Anna - dina tummar räckte nästan hela vägen!

Tiger - skulle ha varit kul att kolla med dig! Saade är ju bra, ingen tvekan, men han kanske tar sig själv på liiite för stort allvar?! men han kanske behövde vara mer divig för att vinna! :)

Jenny - tack! :) O du måste leva under en sten i skogen! Varenda gång vi kommer till Sverige så hör man ju svenska schlagersånger överallt! :)

Anna - ESC är ju kul! :)

Tiger - jag tycker ju att han faktiskt såg ganska osäker ut i blicken ibland. Såg inte helt bekväm ut... Han kanske hade liggsår? ;)

Storasyster - :D