tisdag, maj 10, 2011

Björn

Alicia Silverstone har fått en liten pojke som ska heta Bear Blu. Fint, tycker jag, även fast Bear inte funkar lika bra som Björn. Hade vi förresten valt ett supersvenskt namn till Alfred så hade Björn legat bra till. Jag tycker det är så fint! Men på engelska funkar det ju inte riktigt med prickarna där. Bjorn låter ju inte lika fint!

6 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Haha, jag sa till Peter igår kväll: "tänk vad kändisarna hittar på, nu har AliciaSilverstone döpt sitt barn till Bear Blu!" :) Men det är ju såklart, Björn funkar ju på svenska. Men jag tycker det är bra att ni valde Alfred, oavsett detta med engelskan och svenskan, för jag tycker så där om Björn också om jag ska vara ärlig :)

Marie sa...

Anna - Blu förstår jag inte riktigt, men Bear tycker jag är ganska fint! Jag föredrar dock Björn! ;)

Annika sa...

Nä, alla namn med prickar får gå bort om man vill ha det mer internationellt. Känner till en svenska som döpte sin dotter till Åsa i USA.
HUR kunde hon ens tänka tanken!
Fattar det ännu inte efter alla dessa år...
Åsa sagt av en engelskspråkig är inte fint.

Marie sa...

Annika - Åsa? Hur tänkte hon då?! Inte vackert...

Anonym sa...

Björn? Hmm...det är ett sånt där namn som jag inte förstår hur folk tänker när dom döper sina barn till...med andra ord tycker jag inte om det alls.
Vad roligt att man kan vara så olika =)
Alfred däremot störtdiggar jag =)

Marie sa...

Pernilla - haha! Tur att man är olika, som sagt! Björn var väl aldrig nån stark kandidat, men jag tycker det är ganska så fint!