måndag, maj 30, 2011

Kort


En sak jag alltid köper när vi är i England, är kort. De har ett så brett utbud av kort där, kanske för att de just skickar kort väldigt mycket. Utbud och efterfrågan, liksom. Kul är det iallafall, och nu har jag ett lager av kort här hemma att skicka iväg!

7 kommentarer:

Mes rêves blancs sa...

Jag tycker verkligen också om kort, det är alltid kul att få, men jag är jättedålig på att skicka kort själv så jag förstår att ingen vill skicka kort till mig heller haha!

Sv: Ja sängen är verkligen supersmart, det är en Stokke Sleepi från 2006 (nypris är superdyrt) och den växer med barnet. Förra ägaren har haft den till deras son blev 5 år gammal. Jag har inte tänkt på att den kanske kan stå intill min sida av sängen, det måste jag kolla upp för det vore ju hur smart som helst! Bra tips om spjälsängsskydd, det ska jag skriva upp på babylistan =)

Marie sa...

Mes rêves blancs - jag har blivit bättre på det nu när jag är utomlands, både kort o brev är kul! :)

Desiree sa...

En hel drös med fina kort. Man blir faktiskt otroligt glad då man får ett vackert handskrivet kort.

Anna, Fair and True sa...

Håller med! Brukar också köpa på mig när jag är där!

Millan sa...

Ha kort ja!! Jag kanner mig alltid lite fel nar det galler kort. For visst ar det roligt... men jag glommer ibland att skicka. Fodelsedagar glommar jag ju inte, men har ska man helst skicka till alla vanner och bekantas brollopsdagar (varje ar - inte bara vid stora jubileum som 25 eller 50 ar), om nagon ar sjuk, ska ta en examen eller vad det nu kan vara...

Men som sagt, annars ar det kul med kort tycker jag och valdigt skoj att fa ett kort med posten tycker jag!

Millan sa...

ps, sa du kikar ocksa pa Brothers and Sisters alltsa! Jag har precis sett fardigt serie 4. Grinar i varje avsnitt nastan ... Grey's Anatomy likadant :-).

Marie sa...

Desiree - visst är det kul med kort!

Anna - ja, det finns ett helt annat utbud än i Sverige!

Millan - ja, engelsmännen går ju ibland lite till överdrift med sitt kortskrivande! :D Jag tycker inte det är kul när det blir till ett måste, det ska ju vara lite spontant! Och ja, jag grinar också till nästan varje avsnitt av B&S! :D