söndag, maj 08, 2011

Söndagssvep, 8 maj 2011


Sköna maj fortsätter! 


Imorgon börjar min födelsedagsvecka! Jomen, visst låter det lite glamouröst med en födelsedagsvecka? Bild från Lieke Romeijn.


Mulberry firar 40 år i år, så hade det inte varit för att jag redan fått alla mina födelsedagspresenter, så hade en Bayswater Satchel eller en klassisk Bayswater, stått högst på önskelistan.


För er som ska gifta er i sommar så vill jag tipsa er om den här klännigen från Etsy. Gudomligt söt!


Nästnästa helg åker vi till England för att fira Engelsmannens farmors 90-årsdag. För första gången ska jag får besöka Eastbourne och se de berömda vita klipporna.


Väldigt fin tavla. Finns hos Red Direct.


Japps. Nu är det bekräftat att Cheryl Cole blir domare i amerikanska versionen av X-Factor. Det ska bli intressant att se vad amerikanerna tycker om henne (om de nu kan förstå vad hon säger!). Min favoritdomare i den engelska versionen är dock Dannii Minogue.


Rosa långklänningar är tydligen trenden! Red Carpet Fashion Award har koll.


Jag undrar om filmen One Day kan vara lika bra som boken? Kolla in trailern, om inte för annat så för att höra Anne Hathaways försök till brittisk accent!


Den här bilden har varit med i bloggen förut. Härlig tavelinspiration från ELLE Decor.


Jag gillar Affordable Luxury hos Lindex. Mycket snyggt. Men en liten undran bara, om nu kläderna är dyrare än Lindex vanliga sortiment, varför är det då i stort sett vartenda plagg gjort av polyester? Bättre tyger nästa gång, s'il vous plaît!


 Jag missade Änglagård - Tredje gången gillt på bio, men nu släpps den snart på DVD. Jag står först i kön! Ingen kan tolka svensk sommar som engelsmannen Colin Nutley!


IKEA kör på vaggvisor i sin nya reklam. Får mig att känna mig alldeles sömnig (på ett bra sätt!). Klicka er in och lyssna på Tove Styrkes version av Byssan lull.


Hos Prinsessans Dagbok fick vi se en tjuvtitt på höstkollektionen av Newbie hos Kappahl. En hel massa sött finns det, sån otur att Alfred kommer vara för stor för de kläderna då!


Förra veckan var hon med om sitt livs största dag, men denna vecka var Kate Middleton en helt vanlig människa som handlade mat i sin lokala mataffär. Ja, förutom att hon hade med sig 3 livvakter, förstås. Prins William fick visst inte ledigt från sitt jobb som helikopterpilot, så smekmånaden får komma senare. 


Man måste gilla en man som klarar av en skotskrutig kostym! Ed Westwick visar vägen.


Jag hittade förresten mitt motto hos The Twitterpatted Toad.


Vi avslutar med en härlig bild. Trevlig söndag på er!

12 kommentarer:

Desiree sa...

Trevlig söndag till dig också. Tack för ännu ett härligt söndagssvep. Kul att ni ska till England nästa vecka och gå på 90-års fest. De vita klipporna ser otroligt vackra ut så det ska bli häftigt att besöka dem för er förstår jag. Hoppas ni även får fint väder ett njuta av både denna helgen och nästa.
KRaaam!

Miss Marie sa...

Desiree - kanonväder har vi nu! Hoppas det håller i sig tills vi åker till England...!

Sofia sa...

Jag trivs så bra med min Bayswater i oak men denna ljusa var ju också fantastiskt fin =)

Anna, Fair and True sa...

Jag läste också om Kate. "She pushed her own trolley" t o m! Vilket du visade med bild :)

Jag köpte några Newbie-grejer till Isolde härom dagen, så söta. De finns upp till stl 68 iaf.

Anna, Fair and True sa...

Brudklänningen var fin förresten men kanske i kortaste laget..? :)

Miss Marie sa...

Sofia - alla bayswater är ju fina! :)

Anna - jag har bett mamma köpa några newbie-grejer, de är ju så söta! Gäller att passa på nu medan han kan ha dom! Och ja, grejen med Kate o vagnen... Kan ju undra varför hon ens bryr sig om att gå o shoppa när hon måste släpa med sig tre livvakter? De har ju hemkörning på mataffärerna i England. O brudklänningen är ju så söt! Jag tycker kort brudklänning är superfint, men beror förstås på vilken stil man vill ha.

Anonym sa...

Åhhh! Tavlan med den röda texten vill jag ha!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - visst är den fin! :)

Anna sa...

Jag retar mig på att de inte släpper kollektionen i alla Lindex butiker. En jobbarkompis var dit igår och skulle köpa en klänning att ha till ett bröllop hon ska på i sommar och fick svaret att den närmast butiken som har denna kollektion finns i Gävle... Ja men det var ju nära och bra, det är bara 40 mil dit. Alla ska tydligen inte få "lyx" till överkomliga priser. Nu beställde hon den på nätet till slut men hon är ju osäker på storleken. Jag ogillar när de gör så, samma sak med IKEAs senaste släpp i några få (typ 8)butiker söderut. Varför gör man så? Blä.

Miss Marie sa...

Anna - sånt tycker jag också är riktigt dåligt! Varför inte släppa dom överallt, man kan ju göra det i mindre skala om det nu är så att de inte säljer lika bra i vissa delar av Sverige. Men IKEA borde ju inte ha det problemet nånstans, tycker man ju?

Annika sa...

Fint!
Cheryl Cole läste jag om idag...OCH det var ett helt nytt namn för mig. Ska bli kul att se henne i x-factor i höst. Läste ngnstans att "US will fall in love with her"--vi får väl se...
OMG, texten på tavlan om a wasted life är så rätt!!

Miss Marie sa...

Annika - tror att Cheryl i stort sett bara är känd i England! Ska bli kul att se hur hon funkar i USA... :)