onsdag, maj 18, 2011

Stokke

Alfred fick en barnstol i doppresent. Eller ja, han fick pengar för att köpa sig en barnstol. Det är ju lite smidigare än att släpa med sig en barnstol på flygplanet!

Hursomhelst. Vi har bestämt oss för en Stokke Tripp Trapp. Mina syskonbarn har dom och jag tycker de funkar riktigt bra, särskilt att stolen kan växa med barnet. Men nu är frågan, vilken färg!? Det finns ju så många fina färger! Den träfärgade är kanske mest praktisk, medan den vita kanske passar bäst in hemma hos oss, men så såg jag en grön tripp trapp och föll lite för den. Färgglad är ordet!

8 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Bra val, de är jättebra! Vi har ju nyföddinsatsen så använder redan vår. Vår är valnöt precis som vårt bord. Sedan tog vi lite mer färgglad dyna.

Anonym sa...

Vi har haft den till alla tre och de har använts lääänge! Färgade skavs, så är det bara, det gör väl trä oxå men där syns det inte lika väl

Mes rêves blancs sa...

Jag hade min tripptrapp som liten i väldigt mânga âr, kommer fortfarande ihâg den. Vi tänker skaffa en i svart sâ att det passar till vârt matbord. De är ju snygga ocksâ tripptrapp stolarna!

Marie sa...

Anna - nyföddinsatsen verkar riktigt bra, den ska vi nog försöka införskaffa om det blir ett barn nummer 2! :)

Brysselkakan - bra tanke där! Nåt att tänka på...

Mes rêves blancs - ja, de är väldigt stylish jämfört med andra barnstolar!

Anna, Fair and True sa...

I början, första 4-6 veckorna, använde vi knappt insatsen alls och tänkte att det kanske var onödigt köp men nu har den "betalat" sig-

Marie sa...

Anna - det låter bra! :)

storasyster sa...

Japp som sagts tidigare så skavs färgen, iaf på den vita stolen.

Marie sa...

Storasyster - ok, hmmm...