fredag, juli 29, 2011

En onsdagskvällFördelen med att ha gäster är att man kan öppna upp dessertvin som vi köpte på smekmånad i Toskana. En sån där flaska är ju inget man dricker upp bara man är två, så därför passar det bra när man är några fler! Jag drack det här på smekmånaden och det var supergott då och minst lika supergott nu. Rekommenderas varmt, om man nu kan köpa det i Sverige. Annars får ni åka till Toskana. Det rekommenderas verkligen.


Till dessertvinen åt vi blåbär och jordgubbar med grädde. Finns det egentligen någon godare efterrätt på sommaren? Det här är amerikanska blåbär, så de är större än svenska och vita inuti. Första gången jag åt dom gillade jag dom inte, men tar man de för vad de är så är de smaskiga. Med dessertvin ännu smaskigare.


Och så älskar jag solnedgången över Olympiatornet och BMW Welt. På sommaren så färgas himlen i alla möjliga färger och jag kan sitta och bara stirra på den. Eller ta kort på den, som här. Sorry för att det är lite snett!


Lagom när solen gått ned och vi tänt ljusen på bordet, så var det en liten Alfred som vaknade och ville vara med och snacka. Man kan ju inte missa nåt när vi har besök!

7 kommentarer:

Sofia sa...

Såg ut som en himla trevlig kväll!

Desiree sa...

Solnedgången var ju bara sååå fin jag förstår att du kan sitta länge och bara njuta då det ser ut så här eller fota för den delen. Vilken mysig kväll med god mat ni fick.
Kram!

Marie sa...

Sofia - ja, det var mysigt! :)

Desiree - ja, det är riktigt fint, men solen går ned så snabbt också!

Lotta sa...

Servus!

Gott vin, gott sällskap, goda minnen....lovely!

Vi åkte ofta och simmade o bastade i gamla Olympiasimhallen. Fick längtan till MUC när jag ser den fina bilden över Olympiatornet.

Ha en fin fredag!

Marie sa...

Lotta - vad roligt att du känner igen dig! Var du länge i München? Servus!

Anna, Fair and True sa...

Flaskan var ju så snygg också!

Marie sa...

Anna - ja, tycker jag också. Funderar som bäst på vad jag kan göra med den...