onsdag, augusti 24, 2011

20 favoriter


Nu har jag kollat in nya IKEA-katalogen, och det finns en hel massa finheter! Hade jag en stor plånbok och plats för alla saker skulle dessa få flytta hem till mig:

1. pallen DALFRED är riktigt fin 2. jag gillar att gunga, och gungstol POÄNG verkar helskön 3. att ha en massa saker i, kista BYHOLMA 4. för alla tomma flaskor och kartonger, källsorteringsväskan DIMPA 5. min absoluta favorit är laptopbordet ISALA som jag tycker är hur fint som helst 6. vitrinskåpet HEMNES är en gammal favorit 7.  tygerna ROSMARIE tycker jag är fina 8. dagbädden HEMNES kan både bli enkelsäng och dubbelsäng, riktigt smart när man har övernattande gäster 9.  ånginsatsen STABIL gör grönsakerna godare 10. ampeln SKURAR skulle jag vilja ha på balkongen 11lampan FOTO tycker jag är fin 12. påslakanet EMELINA ROS skulle jag sova gott i 13.  klädskåpet BIRKELAND tycker jag skulle passa fint in i ett barnrum, eller i mitt rum också för den delen 14. kommoden FLÅREN/HÖLLVIKEN är fint i badrummet 15. golvlampan BAROMETER är också en gammal favorit, jag gillar den verkligen 16. vägghyllan LACK blir bra för förvaring 17. sidobordet ISALA är finfint 18.  fåtöljen BYHOLMA ser skön ut 19. jag tycker spegeln SONGE är lagom glamourös 20. skålen GOTTIS är som gjord för godis!

11 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Har också kollat in Birkeland!

Pernilla sa...

ja katalogen damp ner i lådan idag,men har inte haft tid att kika än. av ditt lilla collage att döma ser det ut att finnas mycket fint...som alltid =)

Lotta sa...

Mycket fint! Vi fick katalogen för några veckor sedan så jag har spanat och gjort liten lista också ;)

Marie sa...

Anna - visst är det snyggt!

Pernilla - vi fick katalogen för några dagar sedan. Finns mycket fint för dig att se fram emot! ;)

Lotta - mysigt! Blir det inköp också? :)

storasyster sa...

Den gråa färgen på isla var jätte fin irl! Annars så kan nog jag oxå tänka mig att ta hem alla dessa möbler!! Du fick ju följa med till ikea o klämma o känna om du ville ;)

Marie sa...

Storasyster - det kan bli dyrt att klämma o känna... ;)

Sofia sa...

Den första pallen är så himlans fin tycker jag! Men mitt nästa projekt för hemmet är att hitta en fin tvättkorg i bra mått.

Marie sa...

Sofia - ja, den pallen gillar jag också! Om du letar efter tvättkorgar tycker jag att de här http://www.coxandcox.co.uk/products/adult-laundry-baskets/in/domestic-diva är riktigt fina!

Anonym sa...

Isala nr 17 har jag som soffbord sen ett par veckor! :) //Tiger

Annika sa...

Alltid kul med Aikija katalogen. har kollat in årets som damp ner för ett antal veckor sen.
Snart är det dags för en liten tripp till Moderskeppet igen.

Marie sa...

Tiger - bra smak du har! :)

Annika - visst är det kul att sitta och bläddra i!