tisdag, augusti 09, 2011

JulitaIgår var vi på utflykt till Julita Gård och hälsade på Pettson och Findus. Där fanns den här fantastiska alléen av äppelträd  som jag tyckte var fantastiskt vacker. Tänk om man kunde få ha en egen äppelallé hemmavid.


Som sagt, Pettson och Findus var där. Helskoj för alla barnen, förutom Alfred då, som sov mest hela tiden. De äldre kusinerna sprang runt och lekte med Petsson och Findus, lekte kurragömma, letade mucklor och en massa annat kul.


Jag kollade mest på omgivningarna. Det är väldigt vackert. Fina, gula hus och fantastiska odlingar runt omkring. De har även en liten trädgårdshandel, men där hann jag inte gå in den här gången.

Väl värt ett besök!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Julita är fint. Det var länge sedan jag var där men jag minns de fina gula husen och den vackra parken. Ser underbart ut.
Kram!

Sofia sa...

Det är ju så fint där! Ser ut som att ni hade en rolig dag =) Visste du förresten att Pettson heter Pettersson i Tyskland ;-)

Marie sa...

Desiree - ja, det är så vackert. Finns nåt för både stora o små!

Sofia - haha! Det kan jag tänka mig. De måste ju alltid ändra allt... ;)

Jenny sa...

Verkligen jättevackert! Ser lite franskt ut, tycker jag. fast det tycker jag ju att allt gör nuförtiden... ;) Trevlig helg Marie! Kram