fredag, september 30, 2011

Att resa


Så här ser det ut när Orlando Bloom och Miranda Kerr är ute och flyger med sin lille son. Bebisar kräver mycket bagage! Så där ser det ut när vi är ute och flyger också, ja, minus killarna som hjälper till med bagaget förstås! På lördag åker vi till England för en vecka där, det skulle nog vara mycket lättare om man hade några killar med sig som kunde släpa på bagaget! Alfred har äntligen börjat sova lite bättre igen. Inatt sov han mellan 20-8 och var vaken en kortis vid 22 och sen två ännu kortare stunder under natten, så det går åt rätt håll! Det känns ju sådär att behöva göra nya vanor igen, men vi får hoppas det går bra!

7 kommentarer:

Sofia sa...

Åh hoppas ni får en bra vecka i England! Ska ni upp till Liverpool? Just nu har vi superväder här, riktigt sommarfint och varmt, så hoppas det håller i sig.

Marie sa...

Sofia - yes, vi ska till Liverpool. Första gången Alfred hälsar på i Engelsmannens hemstad!

Annika sa...

HAVE FUUUN!!!!! OCH hoppas du kommer att blogga flitigt!!

Desiree sa...

Shit vad mycket baggage. Tur att man slipper kånka med sig så här mycket när man är ute och reser. De kan nog behöva två extra personer för att bara släpa på alla väskor.
Kram!

Marie sa...

Annika - det ska jag göra!

Desiree - eller hur! Undrar vad de ska göra med så mycket bagage?!

Anna, Fair and True sa...

Vi ska till USA i slutet på oktober och då blir det ju två resväskor plus Bugabooväskan plus handbagage... Bävar lite men det ska väl gå!

Marie sa...

Anna - usch, jag avskyr bugabooväskan! Den är ju bra som skydd på flygplanet, men om man vill använda vagnen till och från flygplatsen o på flygplatsen, så har man det där stora väskåbäket att släpa på också! Vi reste två gånger med resväskan, sen en gång utan väskan o sen köpte vi en en mindre (o billigare!) vagn att ta med när vi reser. Men det är klart det går med bugabooväskan, två väskor o handbagage, been there done that, även fast det inte var kul! ;)