fredag, september 02, 2011

Chocolate Swirl Cheesecake


Igår bakade jag en Chocolate Swirl Cheesecake enligt Leila Lindholms recept. Botten blev lite torr men resten blev riktigt smarrigt! Jag kan gott rekommendera receptet. Men gör inte som jag och glöm bort att köpa philadelphiaost, för det behövs en hel massa ost i cheesecaken. Som man kanske hör på namnet. Så jag fick vänta en extra dag på att göra den, men med osten inhandlad blev det till slut en kaka och det var värt all väntan!


10 kommentarer:

Millan sa...

Ah den dar har jag tankt gora flera ganger men har inte kommit mig for... Maste prova! Kram

anna of sweden sa...

Ibland är det jobbigare att vara allergisk mot ägg än vanligt. ;(

Sandra sa...

Så det blev en chocolate swirl cake! Den ser grym ut. Kul att den var god ut. Ja färskosten är ju lite basen...är det inte runt 600 (!) gr i den eller något liknande?

storasyster sa...

Ja mums den var super duper god!!!

Annika sa...

OJ, den ser verkligen GOD ut. Mums!!

Marie sa...

Millan - gör så! :)

Anna - allergisk mot ägg?! Stackars dig! Jag älskar ägg; omelett, kokt, stekt, i kakor o överallt... Jag tycker synd om dig.

Sandra - yes, 600 gram. Då räcker ett paket inte långt! ;) Får se om jag provar semifreddon i helgen! :)

Storasyster - tack! :)

Annika - det var den!

Sandra sa...

Ja, kör semifreddon och recension på den ! Jag är nyfiken ;)

brysselkakan sa...

Kanske något för vår kakbuffé på bloggträffen nästa lördag men vad sjutton ska jag ta istället för Kesella, lär INTE hitta det här...

Marie sa...

Sandra - ok! :D

Brysselkakan - oj, ingen aning! Tjock yoghurt kanske? Svårt det där!

Anna, Fair and True sa...

Å vad gott det ser ut!