tisdag, september 13, 2011

Padda


Den här charmanta paddan hittade min pappa i trädgården i helgen. Han såg ut att må bra, minst sagt. Lite läskig var han, och stor!

Igår så åkte vi hem till München. Resan gick bra men var lite tröttsam, tror att vi alla var glada när vi väl var hemma. Idag tittar Alfred sig runt i varje rum och upptäcker det som om det vore helt nytt. Vi har också upptäckt att han växt, igår fick vi sänka spjälsängen till bottenläget så att han inte ska kunna häva sig ur och vi får fundera både en och två gånger på var vi lägger saker. Han når längre än man tror!

14 kommentarer:

Annika sa...

Den paddan ser sammanbiten ut. BRA bild av honom/henne!!
Jaha, nu ska du då landa i tillvaron. Hoppas att det är lugnt!!!

Marie sa...

Annika - ja, vi får se hur det går med landningen! :)

Mes rêves blancs sa...

Hâller med, lite läskig är den faktisk men jag är ju inte sâ förtjust i grodor/paddor överhuvudtaget.

Hur länge har ni varit i Sverige? Tänk vad tiden gâr fort. Tack för tipset att ta med sig ngt att läsa till BB. Hur länge stannade du pâ BB i Tyskland förresten? Var det likadant där som i Frankrike att man behöver ta med sig hela bohaget i klädväg till bebisen?

Kram
Malin

Marie sa...

Malin - Alfred o jag har varit i Sverige i 5 veckor, underbart skönt! Vi stannade 3 nätter o 4 dagar på BB, men vi kunde ha stannat längre om vi hade velat, men då kände vi att det var dags att åka hem. Skönt att få komma hem men också skönt att få hjälp på BB hur länge vi ville. Vi tog med lite kläder till honom, men annars så hade de kläder på BB som vi fick låna, men så verkar det ju inte vara för er. Jag tyckte det var skönt att få låna kläder så att vi inte behövde tänka på det.

anna of sweden sa...

Tänk att en padda kan göra sig så bra på bild! :) Väldigt snyggt!

Hoppas att vardagen blir bra och att Swiden-abstinensen håller sig borta!

Kram!

Sofia sa...

Vilket fint foto! Hoppas det kanns okej att vara hemma i Munchen.
Kram

Lotta sa...

Tuff padda, snygg på bild!

Välkomna tillbaka hem!

Marie sa...

Anna - njae, snygg bild kanske, men paddan är inte särskilt snygg! ;) Tack!

Sofia - tack, jag håller på att känna efter! :)

Lotta - tack!

Millan sa...

Vilken cool bild :-).

Jag tycker jattemycket om fotona nedan fran brollopet! Den pa dig och engelsmannen ar urcool! Men.. jag vill garna se hur ni sag ut i helfigur. Vad hade du pa dig? Ps, alskar dina has-beens! Har varit pa jakt efter dom har men inte hittat nagra i min storlek annu.

Kram!

Marie sa...

Millan - du, vi har faktiskt inga såna bilder på oss, tyvärr! Bilden på fötterna med Hasbeens är på bruden, jag skulle nog inte kunna gå i såna skor... :D

Desiree sa...

Fint foto på paddan. Skönt att komma hem kan jag tänka mig.
Kram!

storasyster sa...

Bläää sp ful o otäck han var!! Men han poserar fint på bild!

Millan sa...

:-) aha, trodde att det var dina! Borjade genast kolla pa natet efter hasbeens men kande att £55 ar lite mycket att lagga pa ett par sadana nu... Det ar ju snart stovlar som galler!

Marie sa...

Desiree - mycket skönt! :)

Storasyster - lite läskig...

Millan - £55 är ändå billigt! Tror de går på mellan 1500-2000 kronor i Sverige. Men som du säger, nu är det stövlar som gäller istället! :)