torsdag, oktober 13, 2011

Lunchigt


Jag tycker det är svårt med det här att få till bra och nyttig mat för både Alfred och mig till vardags. Det finns liksom inte alltid tid att ställa sig och laga mat! Och inte heller alltid lust till det.


Omelett är maten som jag tar till när inspirationen och tiden tryter. Jag älskar ägg och skulle gärna kunna äta det morgon, middag och kväll! Eller njae, det kanske är att ta i. Men gott är det med ägg!


Alfred gillar också ägg, men just idag fick han chili con carne (minus chili) med broccoli och blomkål, från frysen. Till efterrätt papaya och banan till Alfred och granatäpple, banan och kiwi till mig. Gott det också!

8 kommentarer:

anna of sweden sa...

Det ser mumisgt ut. Och så snyggt Alfred matchar blommorna! :)

Marie sa...

Anna - är det Alfreds mat du är sugen på? ;) Och visst måste man matcha! :D

Lotta sa...

Det ser ju helsmaskens gott ut. Både ditt och Alfreds ;)

Söt han är!!

Marie sa...

Lotta - eller hur! ;)

Desiree sa...

Omelette är ju bra mat som är nyttig och god. Dessutom kan man variera beroende på vad man har i och vad man har hemma. Här ser det ju ut som du har fått ihop en jättegod och bra lunch till både dig och Alfred. Lagar du middag också? Då skulle du bara kunna laga lite extra så att det räcker till lunch nästa dag och så behöver du inte fundera på mat till både lunch och middag.
Kram!

Marie sa...

Desiree - ja, omelett går ju att variera i all oändlighet, det är det som är så bra! :) Vi lagar middag också, men jag tycker det är så tråkigt att äta samma mat på lunchen som till middag dagen innan... Men visst, det är ju bättre än att äta nåt dåligt! :)

storasyster sa...

*Mums va gott! Omelett är bra att ta till lite då o då!! Alfred ser nyfiken ut på maten :) granatäpple måste jag köpa hem!

Anna, Fair and True sa...

Lagar du alltid egen mat till Alfred eller blir det burkmat också?