fredag, november 04, 2011

Julklappstips: John LewisSå här när julen närmar sig med stormsteg så är det dags att börja tänka på julklappar. Jag tänkte tipsa om några av mina favoritbutiker i England som skickar till Sverige! Särskilt smart nu när pundet står så lågt jämfört med kronan, då kan man fynda!

John Lewis har en hel massa saker. Lite grann som Åhlens i Sverige, är nog bästa jämförelsen. De har allt från barnkläder till köksgrejer till julsaker, så man kan hitta julklappar till de flesta där. Man kan också kolla in deras olika erbjudanden, där de har en del rea. Bland annat klickade jag hem den här koftan när jag beställde lite julklappar sist. Man måste ju tänka på sig själv också! Alla saker levereras dock inte utanför England, enklaste sättet att kolla om det ni vill ha levereras utomlands är att lägga det i korgen och sen titta i korgen och där står det om det är available for International delivery, eller inte. Frakten till de flesta europeiska länder ligger på £7.50 och det går fort att få paketet. Kan rekommenderas.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Vilket bra tips Marie!! Här kan man hitta nytt och annorlunda. Jag älskar brittisk shopping. Och så får man inte glömma sig själv ;)

Prisa on line shopping och enkel o snabb leverans!

Marie sa...

Lotta - visst är online-shopping guld! Man kan hitta så mycket mer online än i affärer, även fast jag inte diskriminerar mot affärer på nåt sätt! ;) Du kan till o med få det skickat till USA om du vill! :)

Anna, Fair and True sa...

Ja, bra att börja i tid!