torsdag, november 24, 2011

Mössa på


Dessa söta Innocent Smoothies med mössor går nu att köpa i München! För varje smoothie med mössa som köps, skänks en del av pengarna till röda korset som ska hjälpa äldre som inte kan hålla sig tillräckligt varma på vintern. Bra initiativ, tycker jag! Och så är ju mössorna så söta!

2 kommentarer:

Millan sa...

Oj nu har jag last igenom senaste inlaggen. Kanns som om din vecka varit lite av en berg o dalbana... Vad trist med jobbet :-(. jattetrakigt verkligen! jag forstar precis vad du menar med att leva lite pa sparlaga och liksom bara vanta pa att det riktiga livet ska borja igen. Vi kande sa nar vi bodde i London....och det kandes som ett rejalt sloseri med tiden pa nagot satt. Jag hoppas att nagot nytt kommer som gor att ni kan flytta trots allt inom en inte allt for lang tid!

Jag kanner igen manga av de dar tankarna du har. Nu trivs ju jag visserligen bra har i Bristol och har ingen akut langtan efter att flytta hem, men jag har varit dar jag ocksa och det ar inte roligt.

Aker ni hem till Jul?

Hoppas att ni hade det bra nar din familj var over!

Kram!!

Marie sa...

Millan - ja, upp och ner har det varit! Vi åker hem över jul, det ska bli så skönt! Sen åker vi (tyvärr!) till England över nyår.