lördag, december 10, 2011

Glittrande nobelprinsessan


Men åh, vad fin Prinsessan Victoria är på Nobel! Kul med en glittrande gravidprinsessa, och hon passar ju väldigt bra i mörkblått. Får jag vara petig så skulle jag ha gillat antingen en lite lösare upssatt frisyr, eller lite större örhängen för att balansera den vida urringningen, men eftersom jag själv var ungefär lika gravid den här tiden förra året, så är jag imponerad bara av att hon är med på Nobeldagen!

P.S. 1.Förresten började jag grina när Tranströmer tog emot priset. Ehh, jag är lika hormonell som jag var förra året, även fast jag inte är gravid nu!

P.S.2. Såg ni prins Daniels söta blinkning till Vickan? Såååå sött!

P.S.3. Är drottningen nylyft? Hon såg väldigt, väldigt slät ut!

Bild från Aftonbladet.

17 kommentarer:

Mia sa...

Blev lite tårögd också av den kvinnan som tog emot priset åt sin man som precis avlidigt, tror det var medicin. Sorgligt!

Marie sa...

Mia - jag slog precis på när hon tog emot priset, så det var nog där min känslostorm började! Otroligt ledsamt att han inte hann uppleva det här...

Anonym sa...

Visst var hon fin!

Haha...måste bara säga att Johan hörde på radion imorse att man skulle ha näsdukar redo när nobelprisen delas ut. Hans kommentar till det "Vem lipar när det delas ut nobelpris?"
Nu kan jag svara honom =)
/Pernilla

Mia sa...

Ja det är ju tydligen det. Men Marie, min vänsterhand ser ut som Frankenstein, alldeles rödgul och bubblig och varig. Men huset blev ju jättefint. Det är det viktigaste. :)

Marie sa...

Pernilla - till din tjänst! ;)

Mia - hualigen! Låter inte bra! Åk till doktorn med det!

Karin sa...

Haha ja, eller hur! ;)

Ja, hon passar väldigt bra i mörkblått! det är väldigt fint på de flesta för övrigt. Men jag håller med om frillan, att det kanske skulle varit finare med något mindre stramt!

storasyster sa...

Visst är hon fin våran prinsessa. Hon ser så härligt lycklig ut. Håller med om att håret kunde vara lite lösare. Hörde nu att det är lite stretch i hennes gravidklänning (som tur är)!! Slog också på tv´n lagom för att se när frugan tog emot hans pris. Många fina färgglada klänningar ikväll!!

Lotta sa...

Tittar på svt nu...alltid speciellt med Nobel.

Tycker precis som du att örhängen skulle ha varit större (om man nu ska vara petig) - men å så fin hon är!

Kram

Desiree sa...

Ja Victoria hade en jättefin klänning. Jag var där och satt snett bakom henne, bara några meter bort. Stämningen då Tranströmer tog emot sitt pris var helt makalös. De applåderna som aldrig ville ta slut. Wow det tog andan ur mig då jag stod där.
Kram!

Att vara någons fru sa...

Hon är oootroligt vacker! Tur att hon inte har en kräk-graviditet. Hade nog varit lite jobbigt att sitta där och hålla det inne.

Marie sa...

Storasyster - skönt med stretch! De ser verkligen så lyckliga ut tillsammans, härligt att se!

Lotta - visst, om man ska vara petig...! :)

Desiree - COOLT! Jag måste nästan kolla igen o se om man kan se dig nånstans där bakom! :)

Att vara någons fru - haha, eller hur! Då skulle hon nog inte se lika fräsh ut! :)

Jenny sa...

Åh jag blev så avundsjuk när min chef på fredagsfikan kläckte ur sig "åh, så MÅSTE jag ju gå på den där nobelgrejen i helgen, de är ju alltid så långrandiga". Jag ville bara falla på knä och böna honom att ta med mig! Haha

Marie sa...

Jenny - eller hur!!! Visst, de kanske är långrandiga, men fasen vad kul det skulle vara att få uppleva en gång! :)

Anna, Fair and True sa...

Min Peter har varit på Nobelmiddag en gång (som student) och hans föräldrar genom hans mammas jobb på UD och jag är så avis!

Marie sa...

Anna - coolt! Då måste det ju vara din tur nästa gång?! :)

Annika sa...

Drottningen nylyft för hundrade ggn...
Men suck.
För tycker jag det coolaste av allt var att Desiree var där IN PERSON!
OCh sedan att Tranströmer fick sitt pris. Underbart!

Marie sa...

Annika - håller med, det var coolast av allt! :D