onsdag, december 07, 2011

Håll ut


Finns det något finare än ett sovande barn? Tror knappt det...

Idag landar Engelsmannens föräldrar hos oss. Från början var det tänkt att vi skulle fira jul med dom den här helgen, så vi skulle slippa att flyga och flänga med Alfred över jul, men sen bestämde sig Engelsmannens bror att komma hem från Australien över jul, så då får vi vackert åka till England då också! Oh yey, jag får träffa mina svärföräldrar två gånger denna månad, yippie...

Jag ska försöka få lite egentid (= slippa svärföräldrarna) när de är här, så jag kommer nog blogga nästan som vanligt! Bloggen är ju ändå typ 100 gånger roligare än mina svärpäron!

17 kommentarer:

Jenny sa...

Är du aldrig rädd att de ska använda google translate och läsa vad du skriver här? Jag säger som rubriken, håll ut fina!! Jag kommer att vara här och skriva roliga kommentarer för att få dig på andra tankar. :) Kram!

Sofia sa...

Oj oj oj, jag förstår hur du känner Marie. Min svärmor kan vara jobbig och jag är så tacksam att jag slipper fira jul med henne! Fly svärforaldrarna med en trip till London när ni är i England kanske? :)

Channal sa...

Ajdå vad trist! Du får hålla god min och le för din mans skull! Ta bild på dem o lägg ut! Så nyfiken på hur de ser ut! ha en fin kväll... kram Anna

Veronica S. V. sa...

Jag är lite nyfiken på om din man vet att du inte är överförtjust i hans föräldrar...är själv inte direkt ett fan av mina och vet precis vad du menar när du skriver om de. Vad jobbigt det här med familjen kan vara ibland...lycka till nu, hoppas det går så bra som möjligt!

anna of sweden sa...

Uj, uj, uj. Hoppas att det går bra. Du får blogga jätte, jätte, jättemycket! ;)

Och bilden - ja den är ljuvlig.

Kram och godnatt!

Sahra sa...

Jag anar en viss fientlig inställning till svärföräldrarna :). Jag har sådan tur att svärfar bor i Frankrike. Han gör inte mycket väsen av sig. Faktiskt inget alls. Han kan lika gärna vara morte. Man vet aldrig. Mannens biologiska mor dog när han var under tio. Så jag är svärpäron fri. Sovande barn är det vackraste som finns. De ser så fridfulla ut. /Sahra

Lotta sa...

Så skönt det ser ut att sova och luta sig mot mammas axel!

Kram

Petra H sa...

Myyys! Alltså en sovande baby, inte svärförälderbesök. Vi hade vårt första gräl inför månaden i Spanien igår, och då är vi inte på plats än... hjälp!! Tänker på dig!

Anonym sa...

HiHi... Jag mer eller mindre avskyr min svärmor. Fast det varierar. I ett par timmar tycker jag att hon är hur trevlig som helst. Tills jag blir domderad av halva släkten att inte amma för det är inte nyttigt för mig eller hmm eftersom svärmor tycker amning är äckligt. Och ja hon är väldigt kritisk och negativ och berättar för alla hon känner att det är förfärligt att jag sa upp mig. Problemet är att vid det här laget är jag överkänslig och reagerar för även oskyldiga kommetarer. Fast jag vet ju att min man blir ledsen om jag är ledsen. Bäst att anstränga sig och bita ihop bättre! MEN jag gillar din taktik med att sticka iväg. Ska verkligen testa det! Hoppas det blir bättre... Ganska roligt i alla fall med alla historier. Men jag borde ju inte snacka skit ;o)

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha! Förstår vad du menar.

Marie sa...

Jenny - nja, jag är nog ganska så safe! ;)

Sofia - jaaaa! Jag kommer! :)

Anna - jag har sagt till maken att han måste förstå hur mycket jag älskar honom när jag står ut med hans föräldrar... ;)

Veronica - han vet! Jag lyckades hålla minen i några år, men sen gick det inte längre! Känns mycket bättre nu när han vet och kan försöka underlätta lite, han vet ju även att jag ändå uppskattar att de vill komma o hälsa på oss o Alfred!

Anna - ska försöka! ;)

Sahra - lyllos dig! ;) Kanske inte lika kul för din make, men det är ändå skönt att inte behöva stå ut med dom, för det är ju det man gör, står ut med dom...

Lotta - visst ser det skönt ut! Önskar att jag kunde sova så där...

Petra - hualigen... Jag avundas inte att du ska vara där i en månad, men jag avundas din styrka att faktiskt göra det! Det är bra!

Anonym - så är det med mig också! Svärmor o svärfar kan vara supertrevliga o man kan prata med dom och så, men så rätt som det är så börjar de göra o säga saker som är helt crazy! Min svärmor skulle aldrig våga kritisera mig för att jag fortfarande ammar, eller för något annat heller för den delen, hon vet att jag skulle bita tillbaks! ;) Men visst är det jobbigt när det blir så här, både mig oss och för våra makar!

Att vara någons fru - ;)

Sara sa...

Marie vilket underbart kort pa Alfred! Sa rofylld han ar dar och haller med sovande bebisar ar ju sa gudomligt sota alltsa! Sarskilt den har bebisen da! ;)

Sta ut, sta ut och njut av lite egentid! Kram Sara

Marie sa...

Sara - jomenvisst, ens egen bebis är väl alltid sötast i världen!? ;)

Anna, Fair and True sa...

Två gånger t o m! Men när ni är i UK kanske fokus är på Aussi-brorsan och du får vara i fred!

Annika sa...

Sarkasmen dryper...
Precis, du är inte rädd för att de ska googleöversätta det du skriver?
Grymma öde.
Hoppas du gillar svågern så att julen blir hyfsad i engeland!!
FIN Bild av den sovande Afie!

Marie sa...

Anna - jag hoppas det i alla fall! Och det bästa är att vi åker efter jul vilket betyder rea rea rea! :)

Annika - jag tror inte de vet om den här bloggen, så det skulle mycket till för att de skulle hitta den o översätta! ;)

MilouK sa...

Jag skrev en gang i min dagbok:
Note to self: om jag nagon gang blir svarmor ska jag vara sa okritisk som mojligt gentemot min sons fru och lata de gora saker pa deras satt. Det kanns faktiskt inte sarskilt svart, eller hur?!