fredag, januari 13, 2012

13


13. In my bag. Jag byter väska ofta, så dessa saker är de jag har med överallt. Plånbok, en liten necessär med lite nödvändiga saker, nycklar, en anteckningsbok och så två mobiler, en svensk och en tysk. Den svenska används väldigt sällan, men det känns ändå bra att ha med den. Min sista livlina till Sverige, typ.

8 kommentarer:

Mia sa...

Åh jag förstår precis vad du menar. Jag har alltid gått omkring utomlands med min svenska telefon. Fast den aldrig användes. Ville man prata med någon hemma använde man Skype. Men det är precis som du säger, det är en symbol för att hemma är något man bär med sig och det känns extra bra där i hjärttrakten att veta att den ligger där i väskan.

brysselkakan sa...

Har också min mobil med svenskt sim-kort med mig i handväskan när jag är iväg! Fast jag kanske använder min mer då mina söner i Sverige ringer och sms:ar till den. Billigare både för dem och mig!
Och sedan så slipper jag allt strul med nytta abonnemang när vi så småningom flyttar hem och kreditupplysningarna kommer säga att jag inte är trovärdig pga uteblivna inkomster i flera år...

Sofia sa...

Fin väska och fin necessär! Någon svensk mobil har jag inte haft på länge, men jag har ju inte bott i Sverige på 10 år så det kanske inte är så konstigt.

Desiree sa...

Gillar din söta Penguin anteckningsbok.

Marie sa...

Mia - visst känns det bra! Och ibland får jag allt ett sms på den också! :)

Brysselkakan - jag har också kvar den just för att slippa skaffa nytt den dagen jag kommer till Sverige, och så är den bra att ha när vi besöker Sverige också!

Sofia - nej, det finns nog nån gräns för hur länge jag kan ha kvar min svenska mobil också! :) Jag älskar ju Cath Kidston, så det är klart att jag har några av hennes saker i väskan också! :)

Desiree - jag tycker också om den! :)

Annika sa...

Min svenska mobil ligger i en låda avstängd mellan resorna hem.
men, jag förstår absolut ditt tänk också...

Marie sa...

Annika - haha, kanske är det bästa alternativet! :)

Anna, Fair and True sa...

Jag har små väskor/portmonnäer i tre olika storlekar så jag kan lätt byta väska. Men på sistone har jag mest använt samma. Bättring behövs verkligen!