torsdag, januari 19, 2012

Chaneligt


När det kommer till smink är jag absolut ingen märkesnörd. Min ögonbrynspenna kostar 2€ och är utan tvekan den bästa jag provat. Jag har alla möjliga sminkmärken i sminkväskan, men på något sätt har Chanel slunkit ned i min sminkväska ganska ofta på senare tid. Färgen rose écrin landar på mina kinder (tydligen samma färg som Michelle Williams hade på Golden Globes, oh la la!), färgen flirt på mina läppar, och så favoriten, may, från Chanels vår- och sommarekollektion 2012. Min månad maj, i en ljuvligt skön rosa färg som Chanel beskriver som: the universal shade of happiness. Jomen såklart, man blir så glad!


9 kommentarer:

Anna tänker högt sa...

Vilken jättefin färg det var på läppstiftet! Synd att det är så förbaskat dyrt med Chanel bara. Jag vill också måla naglarna nu men tyvärr har nästan alla naglar gått av på senaste tiden. Kanske det får bli till helgen iaf, har ju några lack otestade om man säger så...

kalaslotta i usa sa...

Åh det där lacket är ju helt smashing! Vill ha...

Tack för tips, Sephora here I come..

Marie sa...

Anna - ja, visst är det dyrt, men jag brukar passa på att handla på flygplatser, där är oftast lite "dyrare" smink något billigare, så då kan man unna sig! :)

Lotta - ja, det är en superhärlig färg!

Sahra sa...

Love Chanel make-up. Läppstiftet ser mycket snyggt ut. Lite åt det orange-koralliga hållet. Jag målar bara tånaglarna men den där färgen kan jag absolut tänka mig till sommarbruna fötter.

Annika sa...

Åh ett äkta Marie-inlägg! Love it! De där nagellacket är ju skitsnyggt!!
Säger som Lotta, sticker till Sephora!!

Marie sa...

Sahra - ja, jag tror alla dom här färgerna är bäst på sommaren! ;)

Annika - haha, tack! :)

Desiree sa...

Nagellacket var ju så himla fin och härlig färg på. Den nyansen faller man ju för på en gång.
Kram!

Marie sa...

Desiree - ja, det är en härligt vårig färg!

Anna sa...

sicken pussmun - smashing!