tisdag, januari 24, 2012

Kalassmycken


Ah, vad fin kronprinsessan Victoria är nu, med stora magen. Tänk, för ett år sedan såg jag också ut så där! Tiden går, som bekant, fort!

Lite roligt är att hon har en gravidkula från Kalassmycken vilandes på magen. Det är en kompis kompis som gör dom smyckena, ni kan gissa att hon är stolt! Kolla in där, dom har en massa fint!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nu är hon verkligen mycket gravid! Är väl ingen som tror att den där bebisen tänker vänta till mars med att komma ut ;-)

Sahra sa...

Smyckena är jättefina. Jag hade lite vaga planer att öppna butik förra sommaren. Men jag fegade ut lite. Behövde först ett fast jobb och möjlighet att lägga undan lite och så där. Men detta märke tittade jag på i samband med det.

Marie sa...

Brysselkakan - nej, om det är så tycker jag synd om henne! :S

Marie sa...

Sahra - aha, vilken rolig idé! Ja, dom har mycket fina smycken!

Millan sa...

Ja de dar gravidpinglorna ar for sota! Jag skulle helt klart kopa en sadan om jag var gravid ...
Ska kolla pa smyckessidan nu. Kram

Annika sa...

Hon ska väl få barn mkt tidigare
än i mars va?
De lär väl inte lura pressen iaf...
Gravidkula?? Aldrig hört talas om. Måste kollas in ;-)

Marie sa...

Millan - ja, visst är de fina!

Annika - det officiella datumet är mars, men det är väl ingen som tror på det! :)

Anna, Fair and True sa...

Den kommer nog i februari tror jag! Å andra sidan tycker jag inte att hon är så enorm som en delfolk verkar tycka och således tro att det är en tvillingar. Men jag har iofs inte sett magen från sidan.

Marie sa...

Anna - nä, tvillingmage tycker jag inte det är! Tycker bara hon är normalstor, men tror som sagt inte att det dröjer tills mars...

Kalas sa...

Hej Marie! Det är jag som är Ann och driver varumärket Kalas.
Jag ville bara informera om att Kronprinsessan Victoria även tidigare har handlat smycken från kalas kollektion, då var det 2 st graverade hjärtan till ett dop hon skulle på.(Kanske var det till danska dopet där Kronprins Frederik och Kronprinsessan Mary fick tvillingar?!) Därför visste jag att hon gillade mina smycken:-) När jag skickade mammakulan (Kalaskulan) så tackade de så mycket ifrån hovet och meddelade att de normalt sett inte tar emot så dyrbara gåvor men att de gärna gjorde ett undantag i detta fallet. Riktigt kul tyckte jag!!! Äntligen kom då bilden:-) Är jätte glad och tack Marie för att du delar min glädje! Lycka till med bloggen. Den ligger nu på min favoritlista. Kram