onsdag, mars 07, 2012

Blommig vagn


'

Vi (eller snarare Lufthansa) måste köpa ny resevagn till Alfred eftersom vår gick sönder när vi reste senast. Hur sugen tror ni att jag är på den här blommiga varianten som är gjord av Cath Kidston for Maclaren? Joho, mycket. Och lite av dragningskraften ligger nog i att jag redan kan höra mina svärföräldrars reaktion: "What?! A buggy with flowers? For a BOY!?"

He he he!

7 kommentarer:

Milea sa...

Man blir ju orolig, det blir man. För tänk om han blir bög av att åka runt i en blommig vagn - hur ska dina svärföräldrar vidare hantera det?

Sahra sa...

Åh jag hade en Mac Laren Lulu Guiness. Svart/vit-blommig med texten Bed of roses som Bon Jovi sjunger. Ljuvlig. Fast Molly är ju tjej förstås. Klart han ska ha en Cath Kidston. Coolt.

Marie sa...

Milea - total förnekelse tror jag skulle bli deras approach!

Sahra - låter snyggt! :)

Anna, Fair and True sa...

Go for it! ;)

Jag såg förresten en helt rosa paraplyvagn på Mothercare i UK. Alltså chassi, hjul, tyg, allt var chockrosa. Det var en familj som kollade på en sådan...

meerle sa...

Köp den, bara för att vara jobbig ;) Och MacLaren är bra, jag gillar egentligen inte paraplyvagnar, men de gillar jag faktiskt! Jag brukar köra R i en Volo, perfekt när man är ute i kollektivtrafiken och på stan. Den är även lätt att bära för trapporna när hissarna inte funkar :P

Annika sa...

Retsticka där!!
HAHA, men den är fin. Go for it!!

Frida sa...

Haha! Skön du är! Men så finns det ju inget bättre än att retas med svärmödrar=)

Go for it!