tisdag, mars 27, 2012

Gap loves DvFHåhå, vad glad jag blev när jag fick ett mejl om att Gaps VIP-kunder (jojomänsan, jag är en riktigt vipare!) fick tjuvstarta shoppandet av Diane von Firstenbergs kollektion för Gap! Jag hade kollat på den innan men trodde att den bara skulle släppas i USA, så jag blev riktigt glad när jag insåg att den kom till Europa också.

Det är barnkläder det handlar om, och egentligen är det bara tjejkläder, men som den rebell jag är så klickade jag hem lite saker till Alfred. Bland annat solhatten som sålde slut i hans storlek under tiden jag kollade runt på annat, så det fick bli en storlek större och så får jag väl sy dit en bit resår i den så den passar honom! Det här var en kollektion helt i min smak, snygga mönster och fina färger.

Är du inte en vipare så släpps kollektionen på riktigt den 28 mars.

9 kommentarer:

Jenny sa...

Idag då med andra ord. Ska kolla. På den GAP:en som låg runt hörnet från mig i Paris fanns det massor med Stella-plagg kvar när den kollektionen hade släppts. Synd att jag inte hade så många att shoppa till då. Nu är det andra bullar med baby-boomen i min bekantskapskrets. Får nog kolla in DvF också... :) Tack för tipset!

Marie sa...

Jenny - idag alltså! Det var Engelsmannen som lurade mig och sa att det var 26 igår, jag skyller helt på honom! ;) Men mycket fint finns det!

Allt och/eller Inget sa...

Hatten kommer ju bli hur cool som helst! Gillar mönstret!

Tack söta för krya-på-dig-hälsningen, idag känns det faktiskt lite bättre redan. Tack! Kram Linda

Marie sa...

Linda - ja, det är inte det lättaste att hitta en solhatt som inte är rosa med rosetter! Så blev superglad när jag såg den här. Skönt att du mår bättre nu!

Annika sa...

Aha, det visste jag inte..
Inte för att jag längre har ngn liten tös, men en brorsdotter på 6 har jag...Alltid kul då ngn designer gör en collection.

Marie sa...

Annika - ja, jag tycker också det är kul med dessa samarbeten, då blir det ju lite annorlunda kläder!

Anna, Fair and True sa...

Tycker annars Gap kan vara lite tråkigt ibland men dessa samarbeten är ju lite roligare. Hur blir man VIPare då?!

Marie sa...

Anna - VIP-are blir man genom att signa upp till deras nyhetsbrev, men schhhh, berätta inte det för nån! ;)

Anna, Fair and True sa...

:)