måndag, mars 26, 2012

MåndagstipsOj, oj! Vilken härlig för tidig påskpresent! J Crew bjuder på frakt, tull och eventuell retur till Europa! Nu är det alltså läge att shoppa härliga, preppy, färgglada kläder bekymmersfritt! Jag har ett väldigt bra öga till det gula halsbandet, men det är ju lite för dyrt bara att slå till på bara sådär, tyvärr! Är man dock ute efter något speciellt så kan man hitta det nu, det finns fin kashmirväskor och såklart deras alldeles fantastiska bröllopsavdelning där det finns gudomliga brudklänningar och finfina accessoarer!

Jag passar också på att tipsa om att Figleaves har en bra rea. Jag gillar Figleaves, de har ett stort utbud av bh-storlekar och jag har bland annat köpt amningsbehåar där, de är lite roligare än Kappahls och Lindex! Frakt till Sverige kostar £5.50 (cirka 60 kronor) och de brukar vara snabba att skicka.

Och sista måndagstipset blir att Dorothy Perkins, till och med idag, kör med fri frakt över hela världen om man handlar för över £30. Jag slog till på några fler färgglada byxor till sommaren!

6 kommentarer:

Sahra sa...

Baddräkten var så snygg. Halsbandet också. Fast det är lite för gult för mig. Finns det i andra färger tro? Ska gå in och kolla. Ha en fin dag.

Marie sa...

Sahra - det finns i andra färger, alla lika snygga! Ha en bra dag du också! :)

Ullis sa...

Håller med om baddräkten. Lite väl dyr tycker jag. Tröjan var också snygg och mycket annat var snyggt, suck.......

Marie sa...

Ullis - ja, det är inga billiga saker direkt, men fint är det! :)

Anonym sa...

Hej Marie! Hoppas ni far en fin vecka har ni lika fint vader som vi har?? Helt underbart! :) Kram Sara

Marie sa...

Sara - strålande väder här! Hoppas du också får en fin dag! :)