måndag, mars 26, 2012

MarknadsdagsAlfred och jag var på en marknad i lördags. Det var en marknad för småföretagare, mestadels kvinnor med en hel massa fina saker. Jag var där för att kolla in Tigerflicka of Sweden, salvor och tvålar som görs av en svenska här i München. Det tycker jag är kul!


Jag gillar hennes logga, och så gillar jag såklart att hon blandar svenska och engelska i namnet.


God Natt & Sov Gott kan man massera in på barnens armar, eller så har man några droppar i kvällsbadet så ska de sova gott. Tål att prövas!


En liten salva som passar både en blivande mammas mage och bebisar och barn och så en mirakelsalva som ska läka självsprickningar. Den ska min pappa få!


Det fanns såklart en massa fint. Alfred fick en t-shirt från Ritalina, lite för stor nu men han kommer snart växa i den! Jag tycker det är viktigt att stötta småföretagare som satsar på att producera och sälja bra saker! 


Sen måste ni nästan gå in på Bobulinchen och kolla lite. Det finns inte mycket där men i april öppnar hon webshop, och hon gör de vackraste ullkapporna/jackorna ni kan tänka er. Så fina!


9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å så KUL!!!
Jag håller med om att det är roligt och viktigt att kunna stötta små nya företagare som satsar på att göra fina saker av bra kvalitet!!
Kram!

Marie sa...

Saltis - visst är det! Särskilt när de gör bra o fina saker! :)

Sandra sa...

Vad härligt! Otroligt fina saker dessutom!

Marie sa...

Sandra - ja, jag är mycket nöjd! :)

Jenny sa...

Tigerflicka of Sweden finns ju i mina släktingars Jönköping! Jag ska förbi där på skärtorsdagen, kanske man hinner kolla in? Tack för tipset! Kram

Marie sa...

Jenny - ja, vet inte om hon säljer något där, men du kan ju kolla med henne på facebook! :)

Annika sa...

Trevligt med lite svenskt på marknaden!
Ser så fint ut också!
Hoppas det är BRA!

Marie sa...

Annika - ja, det är kul med svenskhet! :)

Anna, Fair and True sa...

Fina etiketter!