söndag, mars 18, 2012

Söndagssvep, 18 mars 2012



God morgon, söndag! Jag har lite Italien-längtan idag...


 Och så fortsätter vi med Livet Hemma som visar finfin stil i Paris-anda.


Greta har lyckats bra med sin nya kollektion! Fantastiska färger, jag skulle vilja ha en av varje, tack!


Jag gillar den här frisyren, med en snygg flätknut på sidan!


Gwyneth Paltrow är vårens modell för Lindex. Njae, lite småtrist tycker jag! Jag gillar kläderna men tycker Gwyneth är lite småtrist.


Jag gillar den här broderade kudden från H&M.


Den här supersöta barnklänningen från Noa Noa finns hos Oii Design.



Har ni en sisådär 8 miljoner kronor över så kan ni slå till på vackra Villa Sorriso på Österlen. Ett fantastiskt hus! Har inte ni heller 8 miljoner över så får ni tjuvkika på bilderna och drömma om att bo där! Underbart!


Jag har skrivit om Bob's Memphis från Marc by Marc Jacobs förut, och nu såg jag att Heidi Klum också gillar väskan! Jag föredrar den i rosa och rött, men Heide gillar svart och neongult.



En massa söta klänningar har Monsoon Fusion. Rosklänningen till vänster är riktigt söt!


Jag gillar January Jones rosa slingor som matchar hennes pastelliga klänning.


Jag gillar den här hatten från Monki. Den perfekta vidden på brätet!


H&M släpper en Exclusive Conscious Collection. Som man här på namnet är det lite mer exklusiva kläder, kolla bara in den första klänningen, snyggt!


Anja Pärson lägger av. Inte oväntat på något sätt, men lite tråkigt är det allt! Hon är en av mina all time favourites när det kommer till idrottare. Hon har aldrig gett upp, haft en nästan tjurskallig envishet och den där kraschen i OS 2010 kommer jag aldrig glömma. Inte heller hur hon kom tillbaka och tog den där bronspengen dagen efter. Vi kommer sakna dig, Anja!


Vi avslutar med lite sommarkänsla... Ha en underbar dag!

16 kommentarer:

Channal sa...

Gomorron Marie! Härliga bilder... vilken godisväska! Vill ha! Kul med Gwyneth för Lindex. Du ska ha en skön söndag! Själv ska jag på silversmideskurs. Kram... Anna

Desiree sa...

Godmorgon Marie, den där första bilden från Italien kan jag liksom inte se mig mätt på. Nu när jag varit där vet jag ju att det verkligen ser precis så vackert ut på många ställen. Känner också att jag vill dit igen då jag ser denna bild. Kollade in länken och de andra platserna kring jordklotet de tagit med. Wow vilka coola bilder och hur många häftiga ställen som helst som man skulle vilja besöka.

Gillar Greta kollektionen. Det är ju precis de vårfärgerna man längtar efter så mycket så här års. Jag tycker också att väskan är snyggare i rosa/rött än svart och nenongult.
Ha en skön söndag.
Kram!

Marie sa...

Anna - kul med silversmideskurs, jag är avis! Hoppas du får en bra dag! :)

Desiree - ja, Italien är ju precis så där vackert på vissa ställen! Man längtar ju en hel del när man ser en sån här bild! :) Visst har Greta många fina färger nu!

Ullis sa...

Vilka fina bilder. De prickiga shortsen från Lindex ser härliga ut och Gretaklänningarna är ju underbara. Ha en underbar söndag.

Marie sa...

Ullis - du skulle ju passa finfint i en Greta-klänning! :)

Allt och/eller Inget sa...

Vilken härlig bild den där med alla Greta-klänningar i underbara sommarfärger!!

Marie sa...

Linda - ja, visst får man en liten glass/sorbetkänsla av alla tillsammans? :)

Jenny sa...

Det var mycket jag ville kommentera i den här veckan svep (så mycket fin/inspirerande/snyggt/bra) men HM alltså. Innan jag såg texten tänkte jag: "åh, vad fint, men det där är ju någon top notch designer man aldrig har råd med". Jag kan tänka mig att priserna inte kommer att ligga på vanliga HM-nivåer, men chansen är ju att man faktiskt HAR råd med någon av krationerna. Underbara! Den första skulle nästan kunna vara en brudklänning... Kram och trevlig söndag!

Charlie sa ... sa...

Italienlängtan? Alltid
Österlen? Ja men får njuta av bilderna ;)
Rosa slingor - fint!
Dina svep? - bäst!

Marie sa...

Jenny - H&M lyckas verkligen bra med sina samarbeten! Klart de här kommer vara lite dyrare, de är ju "exclusive" men kanske ändå nåt man skulle kunna köpa! Den första tycker jag också skulle passa till bröllop!

Lotta - jag har aldrig varit på Österlen! Skulle mer än gärna åka dit! :)

Anonym sa...

Det där huset på Österlen var med i Hustoppen på Tv8 för någon vecka sedan. Fick inga höga betyg av juryn... Men då fick vi inte se sovrummen eller badrum alls så det var ju kul att få kika på dem nu då!

Marie sa...

Brysselkakan - oj, jag gillar verkligen det där huset! Underbart snyggt! :)

Sandra sa...

Jag tror att detta kan ha varit ett av de bästa svepen ever! I mitt tycke =) Italien, Greta, broderad kudde, you name it. Love it all !
Skön söndagkväll !

Marie sa...

Sandra - oj oj, jag får tacka! :)

Annika sa...

UNDERBART svep.
Håller med dig om Gwynnie, kind of böring.
Siesta bilden är som en dröm!!! OCH det är italienbilden också...
ÅÅÅÅ!!!

Marie sa...

Annika - ja, jag vet inte vad det är med Gwyneth, men hon är lite böring! :)